Nieuwe mousserende wijnen bij Betuws Wijndomein

LingeParel Wit en LingeParel RoséNederland is een land met goede wijnen. Witte wijnen mogen er zijn in Nederland, maar ook de mousserende wijnen uit Nederland scoren heel goed.

Op zondag 29 mei presenteert het Betuws Wijndomein hun nieuwe jaargang mousserende wijnen; De LingeParel wit en rosé zijn favoriet bij de bezoekers van het Betuws Wijndomein. Je kunt daar terecht tussen 13.00 – 18.00 uur op het wijndomein met een sprankelend fris en heerlijk glas parelwijn. Natuurlijk kan er daarna ook geproefd worden van de nieuwe jaargangen stille wijnen! De lancering gaat, zoals voorgaande jaren, gepaard met een culinaire streekmarkt.

Culinaire markt op het Betuws Wijndomein

Verzamel uw hapjes en drankjes op de culinaire markt en maak een wandeling door de wijngaard. Onderweg vertellen diverse informatieborden u meer over de productie van het wijn maken en de verschillende druivensoorten en -rassen die zich in de wijngaard bevinden. Voel de ontspanning van de omgeving van de wijngaard en leer tegelijkertijd meer over de Nederlandse wijnen!

Martin