Neem een lolly als wijntje

lollies als wijn of wijn met lollie

Neem een lolly als wijntje, ze zijn er in een tal van heerlijke smaken.

Meer nieuwsberichten…
[wpp stats_comments=0 post_type=post limit=7 range=”all” title_length=22 cat=”6″ wpp_start=”

    ” ]

Cabernet Sauvignon, Chardonnay en Merlot zijn de nieuwe smaken lollies, dus neem een lolly als wijntje. Er zit geen alcohol in en je hebt zelfs een afdronk.
Lollies als wijn is natuurlijk geen écht alternatief, in wijn zit zóveel meer dan alleen de smaak. Ten eerste heb je het openen van een fles, een altijd spannende aangelegenheid. Deze moet je eerst goed op temperatuur brengen, te koud is niet goed maar te warm is helemaal uit den boze. Daarna heb je de kleur, helder. een zweempje of troebel en ben je wel goed met de wijn omgegaan? Daarna de smaak en de afdronk, zo’n fruitvolle heerlijke afdronk zal je bij deze lollies niet zo snel hebben.

De lollies zijn een nieuw product in de shop van http://www.lollyphile.com/ Goed of niet, dat moet iedereen zelf weten. Vind je lollies lekker en wijn niet, bestel dan snel een aantal lollies. De lollies met wijnsmaken zijn er om een jong publiek aan te trekken en je kan ze gemengd of als één smaak aanschaffen. In Nederland zijn de lollies nog niet te koop maar bestellen kan altijd nog.

Voordelen: er zitten geen accijns op de lollies
Nadelen: wel erg veel transportkosten

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!
Of persoonlijk via mijn Linkedin