Nadine Poss….onze nieuwe Wijnkoningin!

Nadine Poss

Afgelopen vrijdag is er een sidderende finale geweest bij onze Oosterburen.

Voor de 65 ste keer is de verkiezing van de mooiste wijnkoningin van Duitsland gehouden en dit keer is de prijs gegaan naar het wijngebied Nahe en in het bijzonder natuurlijk naar haar vertegenwoordigster :

NADINE POSS.

wijnkoningin 2013Uit handen van de vorige wijnkoningin Julia Bertram kreeg Nadine haar kroon opgezet. Zij glunderde voluit. Wat een fantastisch gevoel!

Het gejuich was oorverdovend, de meegereisde fanclub kon het niet geloven: Voor het eerst in tien jaar, mag het kleine wijnbouwgebied de kroon terug naar huis nemen.

Om 22.14 uur op vrijdagavond, de directeur van het Duitse Wijninstituut (DWI), Monika Uil kondigde de beslissing van de jury aan: Nadine Poss…….

De atletische wijnbouwstudente demonstreerde in een elegante strapless avondjurk dat zij de zenuwen onder controle had.

wijnkoningin 2013 aDe 22-jarige Nadine komt van de wijngaard in de Nahe Poss, wandelt graag en verbleef een half jaar bij een gastgezin in Spanje. Met haar indrukwekkende prestatie had zij al de harten van de juryleden gewonnen.

Met deze overwinning versloeg zij Ramona Diegel uit Rheinhessen en Sabine Wagner van de Duitse Rheingau. Zij gaan nu als wijnprinsessen door het leven.

Wie denkt dat daarmee de kous af is…. Nadine heeft met haar kroontje een agenda gekregen met daarin ongeveer 250 afspraken die zij als Wijnkoningin 2013 dient na te komen…..

Eén hoeraatje voor Nadine…Hoera, Hoera, Hoera….!!!

Proef smakelijkkk…
Chris

Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!