Nacht van de Wijn gaat weer van start in Utrecht.

De Nacht van de Wijn is een populair wijnevenement. Elk jaar komen er honderden bezoekers om lekker met elkaar te proosten en feest te vieren.


Lees verder na de advertentie exaro

De Nacht van de Wijn is gewoon lekker genieten van muziek, hapjes en natuurlijk wijn. Tussen de hapjes en drankjes door kun je ook nog eens lekker gaan dansen. Heb jij er ook zin in? Kom dan op 21 of 22 oktober naar de derde editie van de Nacht van de Wijn in Central Studios in Utrecht.

Wijnevenement voor nieuwkomers en fijnproevers

Driemaal is scheepsrecht. Na twee succesvolle editie is het op 21 en 22 oktober tijd om de zintuigen te prikkelen. Of je nou net witte van rode wijn kunt onderscheiden of proeft op welke houtsoort deze wijn ontwikkeld is; je bent van harte welkom en komt volledig aan je trekken!

Nacht van de Wijn is heerlijk borrelen

Laat je aan één van de gezellige wijnbars verrassen door meer dan 100 wijnsoorten van kleine wijnhuizen tot grote merken, doe mee aan tal van workshops of vind de geheime speakeasy bar waar je kunt genieten van bijzondere 19 Crimes wijnen, gebaseerd op echt bestaande rebellen en dichters die in een ver verleden in totaal 19 misdaden pleegden. Over proeven gesproken; dat doe je per proefglas, vol glas of een hele fles. Wel zo handig!

Uitslag populairste druif van Nederland

Traditiegetrouw vindt op zaterdag de uitreiking rondom de verkiezing van de populairste druif van Nederland plaats. Via de site www.nachtvandewijn.nl kan je je stem uitbrengen en krijg je € 2,50 korting op je ticket. Houd je van pittig eten, dan is de sambal bar the place to be om te bepalen welke wijn voor jou het meest populair is in combinatie met pittig eten.

Een moment om te vieren

Tijdens deze derde editie is er naast de ontelbare wijnen ook veel focus op gastronomisch genieten. Verspreid door de locatie geniet je van Franse kazen, Argentijnse Empanadas, verse oesters, Italiaanse worsten en uitgebreide borrelplanken.

Kom met collega’s naar de Nacht van de Wijn

Met al het thuiswerken is het extra belangrijk om momenten van samenzijn te creëren met collega’s. Nacht van de Wijn is de ideale plek om met collega’s bij elkaar te komen in exclusief gereserveerde areas waar onbeperkt kan worden genoten van eten en drinken. Proost!

Tickets zijn te bestellen op http://www.nachtvandewijn.nl. Nacht van de Wijn vindt plaats op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober 22 in Central Studios in Utrecht en duurt van 15.00 tot 01.00 uur. Geen toegang onder 18 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *