Mooie wijnen kopen

mooie wijnen kopen

De tijd om is aangebroken om weer mooie wijnen te kopen en speciaal voor de Kerstdagen.

Het begint al spannend te worden. De tijd om mooie wijnen te kopen voor de kerst is al gestart. Sinterklaas is het land nog niet uit, maar de tijd begint te dringen. Mooie wijnen kopen voor de Kerstdagen, zo maak je de Kerst voor je familie of vrienden onvergetelijk.

Mooie wijnen kopen doe je goedkoop op een veiling

mooie wijnen kopenMooie wijnen kopen voor de Kerstdagen doe je meestal wel in de speciaalzaak. Soms krijg je daar goede adviezen en passen de wijnen precies bij jouw geplande Kerstdiner, maar in de praktijk valt dat vaak tegen. Misschien denkt de eigenaar van de wijnwinkel of de speciaalzaak wel meer aan de omzet dan aan zijn klanten. Hoe bepaal jij als consument of je een goede wijn hebt gevonden voor jouw kerstdiner.
Je wilt van jouw Kerstdagen een onvergetelijke dag maken, die jouw familie of vrienden nimmer zullen vergeten. Wellicht moet je dan ook niet naar de wijnwinkel of speciaalzaak, maar naar een wijnveiling.

Op wijnveilingen kun je mooie wijnen kopen voor relatief lagen prijzen. Soms komen deze veilingen uit faillissementen vandaan en dan is de tijd aangebroken om je slag te slaan.

Je kunt mooie wijnen kopen op een wijnveiling in Nijkerk

Op 30 november gaat een wijnveiling van start die komt uit een faillissement. Voor een plezierig bedrag kan je hier hele mooie wijnen aanschaffen. De wijnen komen uit een faillissement van Wijngroothandel en -importeur Intercaves B.V / Delcave Wijn & Gedistilleerd.

Diverse wijnen zijn er te koop via opbod, maar ook veel gedestilleerd. Allemaal heerlijke alcoholische dranken die juist in deze dure tijd interessant zijn om aan te schaffen.

Neem bijvoorbeeld de Phebus Cabernet Sauvignon uit Mendoza, Argentinië. Deze wijn staat nu op een bedrag van € 17,50 en voor dit bedrag krijg je 5 dozen met wijn. Voor dit bedrag krijg je een prachtige wijn voor bij jouw Kerstdiner. Een wijn en een diner die jouw gasten niet snel meer zullen vergeten.

Neem eens een kijkje bij BVA-auctions en kijk wat ze te koop hebben:

De veilingen van Wijngroothandel en -importeur Intercaves B.V / Delcave Wijn & Gedistilleerd:
https://bva-auctions.com/news/index/10029?utm_source=wijngekken&utm_medium=site&utm_campaign=10029&utm_term=lezers&utm_content=artikel

 

mooie wijnen kopen, maar ook whisky kan op een wijnveiling