Mooie wijnen en gezelligheid op het Wijnfestival Groningen

Mooie wijnen en gezelligheid op het Wijnfestival Groningen het spandoekjEr gaat niets boven heerlijke wijn, daarom moet je Groningen bezoeken met zijn mooie wijnen en gezelligheid op het Wijnfestival Groningen.
Van vrijdag 28 september t/m zondag 30 september was het weer zover op het Wijnfestival Groningen in de Der Aa-kerk. Het was er gezellig en het mooie weer deed er een schepje bovenop. Terrasjes zaten bomvol met studenten en andere bezoekers. Het kon niet meer misgaan op het Wijnfestival Groningen. Het beloofde een prachtig wijnweekend te worden met prachtige wijnen, enthousiaste lokale bedrijven en wijnimporteurs. Honderden wijnliefhebbers lieten zich de mooie wijnen en de culinaire hapjes smaken en gingen met een voldaan gevoel naar huis.

Mooie wijnen en gezelligheid op het Wijnfestival Groningen

Mooie wijnen en gezelligheid op het Wijnfestival Groningen van 28 tot 30 september

Mooie wijnen en gezelligheid op het Wijnfestival Groningen met wijnimporteursVan vrijdag 28 september tot en met zondag 30 september 2018 was Groningen weer een wijnstad in plaats van een studentenstad. Deze editie van het Wijnfestival Groningen in de Der Aa-kerk beloofde nog mooier te worden van de voorgaande jaren. De kerk was afgeladen met heerlijke wijnen uit alle windstreken, fantastische culinaire hapjes en alles ademde wijn en spijs uit.
Of je nou liefhebber bent van een frisse Sauvignon Blanc of een krachtpatser uit Argentinië of Frankrijk, alle wijnen waren er te vinden. Van de prachtige wijnen uit de Cahors tot de lieflijke of complexe wijnen uit Bulgarije en de boerse wijnen uit Macedonië. Alle typen wijnen uit de hele wereld waren vertegenwoordigd en je kon ze allemaal proeven.

Mooie wijnen en gezelligheid op het Wijnfestival Groningen wijn uit RoemeniëVond je de wijnen lekker en wilde je er thuis nog meer van genieten? Dat kon natuurlijk, de wijnen waren direct te bestellen bij de wijnimporteurs en de lokale wijnwinkels. Onder het genot van een hapje kon je de wijnen nog een keer proeven en je keuze op een goede manier maken.

Openingstijden Wijnfestival Groningen 2018
Vrijdag van 16.00 uur tot 22.00 uur
Zaterdag van 13.00 uur tot 18.30 uur en van 19.30 uur tot 22.30 uur
Zondag van 13.00 uur tot 20.00 uur

Dus schrijf het in je agenda, het Wijnfestival Groningen is er elk jaar aan het begin van de herfst in de Der Aa-Kerk in het mooie Groningen.

Mooie wijnen en gezelligheid op het Wijnfestival Groningen lekker wijn drinken en een gezellige sfeer

Wil je meer weten? Bezoek dan https://www.wijnfestival-groningen.nl

#wijnfestivalgroningen #wijnfestival #wijnproeven

 

Mooie wijnen en gezelligheid op het Wijnfestival Groningen lekkere hapjes en drankjesMooie wijnen en gezelligheid op het Wijnfestival Groningen met heerlijke wijnen Mooie wijnen en gezelligheid op het Wijnfestival Groningen de start Mooie wijnen en gezelligheid op het Wijnfestival Groningen