Moët & Chandon Nectar Impérial Rosé Leopard Luxury Edition

Moët & Chandon Nectar Impérial Rosé Leopard  Luxury Edition

De flessen van de Moët & Chandon Nectar Impérial Rosé Leopard Luxury Edition zijn echte kunstwerken die je kan vergelijken met de prachtige schilderijen van Dali, Matisse en Van Gogh.

Meer nieuwsberichten…
[wpp stats_comments=0 post_type=post limit=7 range=”all” title_length=22 cat=”6″ wpp_start=”

    ” ]

De nieuwe Luxury Edition van Moët & Chandon, de Nectar Impérial Rosé Leopard  is een waar kunstwerkje. De rosé van Moët & Chandon wordt gebotteld in 6 liter flessen en is te koop in een beperkte oplage van 60 stuks.

Moet je je nu nu ook nog gaan haasten om een fles van de nieuwe serie van de Luxury Edition van Moët & Chandon, de Nectar Impérial Rosé Leopard te bemachtigen? Dat denk ik wel, de flessen zijn bekleed met 22 karaats goud en kosten rond de $ 5000,– per stuk. De huid van de soepel bewegende luipaard is duidelijk te zien op de fles en met de snelheid van het luipaard zullen de flessen ook de winkels uit verdwijnen.
Op 1 december wordt de Moët & Chandon Nectar Impérial Rosé Leopard gelanceerd en zullen de flessen onder andere te koop zijn bij exclusieve nachtclubs. Ik denk ook écht dat deze juweeltjes van de Nectar Impérial Rosé Leopard niet onder doen voor een van de kunstwerken van Dali, Matisse of Van Gogh.
De beroemde Parijse graveurs van Arthus-Bertrand zijn verantwoordelijk voor deze unieke creatie met demi-sec smaak en ze zullen ook waken over de kwaliteit van de verpakking terwijl Moët & Chandon de kwaliteit van de champagne op zich neemt.

Hieronder nog een filmpje waarbij je je kan verlekkeren.

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!
Of persoonlijk via mijn Linkedin