Mijn wijnreis naar Zuid-Afrika

mijn wijnreis naar Zuid-Afrika

Lees alles over de nieuwe wijnactie van het South African Tourism.

South African Tourism wil op allerlei manieren mensen in contact brengen met alles wat Zuid-Afrika te bieden heeft en natuurlijk horen daar ook de prachtige Zuid-Afrikaanse wijnen bij.

wijn experts
South African Tourism heeft de Wijngekken geselecteerd als erkende wijn-experts (zie afbeelding, eindelijk erkenning) en ons een mooie fles wijn aangeboden. Uiteraard gaan we die nog proeven en komt de proefnotitie op onze site!

South African Tourism heeft een actie georganiseerd, genaamde “Mijn Wijnreis”, die loopt tot en met woensdag 26 maart. Als je meedoet aan de actie maak je kans op een Zuid-Afrikaanse wijnproeverij met een vriend(in) op 3 mei of 10 mei in Zaandam. Iedereen die woonachtig in Nederland is en tenminste 18 jaar oud is kan meedoen. De winnaars worden vrijdag 28 maart 2014 bekend gemaakt op MijnZuidAfrika.nl/wijnreis en de Facebookpagina Mijn Zuid-Afrika reis.

Wat moet je doen? De bedoeling is dat je een persoonlijk wijnlabel ontwerpt (maximaal 3) en uit dat label wordt een gepersonaliseerde video gemaakt van jouw (virtuele) bezoek aan een Zuid-Afrikaans wijnmakers-estate.
Uit de meest leuke, originele labels worden 10 winnaars geselecteerd!

Ons label (waarschijnlijk het winnende label) is al ingestuurd! Zodra bekend is geworden dat wij bij de prijswinnaars zitten, laat ik jullie ons label zien…

Ed
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!