Louis van Gaal razend op voetbalfan!

Louis van Gaal

Tijdens de voetbaltopper tussen Arsenal en Manchester United (1-2) van afgelopen zaterdag is de Nederlandse voetbalcoach Louis van Gaal razend geworden.

Niet razend op zijn team, maar razend op een voetbalfan. Dit is wat het AD er over kan melden:

louis van gaal a“Een supporter van Arsenal zou volgens de Engelse kwaliteitskrant The Telegraph rode wijn naar de bank van United hebben gegooid. De vermoedelijke dader werd opgepakt en Arsenal is een onderzoek gestart.

De ‘fan’ sloeg toe op het moment dat de ploeg van Louis van Gaal voor het eerst scoorde in het Emirates-stadion. De bank van United reageerde furieus. Ook de fans in de buurt van de dader waren erg boos.

De veiligheidsdiensten van Arsenal gingen snel over tot actie en identificeerden de dader. De beelden van de veiligheidscamera’s werden meteen opgevraagd en de stewards spoorden de man op. Arsenal startte een onderzoek en lichtte de politie in. De club belooft dat, als de dader schuldig bevonden wordt, hij een stadionverbod krijgt.

Het is nog onduidelijk of Manchester United een klacht indient, maar het is niet de eerste keer dat de Mancunians klagen over gebrek aan bescherming voor de dug-out in het Emirates-stadion. In 2008 al vond Sir Alex Ferguson het ongehoord hoe fans scheldwoorden naar zijn hoofd slingerden.”

Bron AD.nl

louis van gaal e aNu heb ik Louis eventjes gebeld en gevraagd waarom hij nu zo kwaad werd op deze voetbalfan. Louis vertelde mij dat het een gewoon supermarktwijntje was dat hij naar zijn hoofd gegooid kreeg.

Was het nu een topwijn uit de Bordeaux of een hele mooie Spaanse Rioja dan was Louis nooit zo kwaad geworden. “Als je wijn gooit, gooi dan wel een kwaliteitswijn en geen slobberwijntje” aldus onze eigen Louis… 😉

Proef smakelijkkk…..
Chris

Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!