Lidl wijnen ook online te bestellen

lidl-wijnen-ook-online-te-bestellen

Gaat de Lidl de hele Nederlandse wijnmarkt overnemen? Nu zijn de Lidl wijnen ook online te bestellen via de webshop.

Supermarktketen Lidl biedt vanaf afgelopen week ook hun wijnen aan via haar webshop. Via www.lidl-shop.nl/wijn kunnen klanten van de supermarkt kiezen uit het vaste wijnassortiment en exclusieve ‘web-only’ wijnen. Gaat de Lidl nu de hele markt overnemen, nu de Lidl wijnen ook online te bestellen zijn?

Afgelopen juni introduceerde Lidl de eerste stap in e-commerce met een webshop voor non-food artikelen. “Nu zo’n 7 op de 10 consumenten online shoppen, moeten wij ervoor zorgen dat we voortdurend beantwoorden aan de verwachtingen van onze klanten. De Lidl wijnen ook online te bestellen in de webshop, de consument vraagt er gewoonweg om. De toevoeging van wijnen voelt als een logische volgende stap.’’ Aldus Christine Braun, woordvoerder van Lidl Nederland.

 

Veel nieuwe wijnen, nu de Lidl wijnen nu ook online te bestellen zijn

Nu de Lidl wijnen nu ook online te bestellen zijn, gaat er voor de consument die wijn verder wil ontdekken een wereld open. Ze kunnen eruit komen als de ervaren wijnkenner, in ieder geval is er een ruime keuze aan wijnflessen. Naast het reguliere assortiment uit de winkels wordt ook een brede selectie wijnen ‘web-only’ aangeboden. Echte kenners worden verrast met een exclusief premium-aanbod. Voor alle wijnen in de shop geldt – typisch Lidl – vanzelfsprekend: de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Dat is het motto, nu de Lidl wijnen nu ook online te bestellen zijn.

Om consumenten wegwijs te maken met het uitgebreide assortiment zijn beschrijvingen van smaak, streek of herkomst toegevoegd en is er een ‘wijnzoeker’ ontwikkeld. Er zijn Europese wijnen verkrijgbaar uit onder andere Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Duitsland, Spanje en Portugal. Ook wijnen uit Chili, Australië, Nieuw-Zeeland, USA en Zuid-Afrika zijn te vinden in de webshop. Bestellingen zijn mogelijk per fles en de prijzen variëren van € 1,50 tot € 99,00.

Lidl wijnen nu ook online te bestellen, maar ook diverse andere producten

Lidl wijnen nu ook online te bestellen in de Lidl webshop, hier vindt de consument naast het wijnassortiment ook non-food artikelen in de categorieën: Mode, Wonen & Slapen, Tuin & Klussen, Keuken & Huishouden, Sport & Vrije tijd en Elektronica.

Zoek je meer wijnen van de Lidl, neem een kijkje op wijn van de lidl of zoek op onze website

 

Martin