Leuke wijnbar in Rotterdam

Zoek je een leuke wijnbar in Rotterdam? Nou, hier heb ik er eentje voor je gevonden.

Zoek je een leuke wijnbar in Rotterdam? Nou, hier heb ik er eentje voor je gevonden.

Een wijnbar met meer dan 70 wijnen per glas en tappen doe je zelf? Dat kan nu in het mooie Rotterdam. In september opent de nieuwe leuke wijnbar in Rotterdam, de Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein.

Deze leuke wijnbar in Rotterdam werkt volgens een uniek concept waarbij je je eigen wijn kan tappen (klik hier voor een leuke wijnbar in Amsterdam). Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas van meer dan 70 wijnen kunnen zowel gezellige borrelaars als echte kenners hun hart ophalen. Laat het tappen beginnen

Een leuke wijnbar in Rotterdam is Walsjérôt

Het principe is simpel: bij binnenkomst krijg je een kaartje waarop je een zelfgekozen bedrag zet. Met je opgeladen pas kan je door naar de échte eyecatcher van Walsjérôt: de tapwand. Wit, rood of rosé: je kunt meer dan 70 wijnen van over de hele wereld per glas tappen. Heb je een keuze gemaakt? Houd je pasje voor één van de wijntaps en kies hoe veel wijn je wil. Eerst een slokje proeven, een half glas bestellen of gewoon lekker tot de rand vol? De keuze is aan jou.

Laagdrempelig wijn proeven en genieten bij elke slok

Bij elke wijn hangt een kaartje met een beschrijving van het type druif, de herkomst en de smaak.. Proef zo veel je wil en ontdek wat jij lekker vindt. Zo kun je een glas proeven van de meest bijzondere wijnen, die in andere horecazaken alleen voor een hoge prijs te bestellen zijn. Kan je wel wat hulp gebruiken? Natuurlijk voorziet de sommelier je graag van advies, maar verwacht geen stijve proeverij. Bij Walsjérôt is de sfeer laagdrempelig en kun je genieten op je eigen tempo en manier.

Kaas of worst bij je wijntje? Dat kan ook in deze leuke wijnbar

Trek gekregen van al dat tappen? Natuurlijk is er ook aan eten gedacht. Wie wijn zegt, zegt kaas. Stel je eigen kaasplateau samen of maak je borrel compleet met flammküchen of een charcuterieplank. Uiteraard staan er op de menukaart ook heerlijke oesters, die perfect passen bij de mousserende wijnen. Vegetarische trek? Kies voor een rode-bietencouscous of een portie oesters.

Over Walsjérôt
Walsjérôt bevindt zich op het Bentinckplein in Blijdorp, een van de hipste wijken van Rotterdam. In de wijnbar vind je meer dan 70 wijnen die je zelf kunt tappen. Betalen doe je met een kaart waar je zelf tegoed op zet. Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas kunnen zowel gezellige borrelaars als echte kenners hun hart ophalen. Proef zo veel je wil en ontdek wat jij lekker vindt of laat je adviseren door de sommelier.

Informatie over Walsjérôt
Adres: Bentinckplein 5, 3039 KL Rotterdam
Email: info@walsjerot.nl
Openingstijden: dagelijks (zie website)
Website: https://walsjerot.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *