Leuke wijnbar in Amsterdam Centrum

leuke wijnbar in Amsterdam Centrum een rijke historieAmsterdam is weer een stukje wijncultuur rijker. Er is weer een leuke wijnbar in Amsterdam Centrum. Amsterdam wordt misschien zo wel wijnhoofdstad van Nederland.

leuke wijnbar in Amsterdam Centrum met mooie wijnen die je kunt kopenHet splinternieuwe Shiraz is een leuke wijnbar in Amsterdam Centrum.

Shiraz is een wijnbar aan de Lijnbaansgracht in Amsterdam en vlakbij het Leidseplein. Een toplocatie die nog niemand ingevuld had met een fantastische wijnbar. Deze Jardin des Vins is de plek om nieuwe wijnen te ontdekken óf te genieten van het oude vertrouwde. De sfeer van de bar is geïnspireerd op de eeuwenoude geschiedenis van de Shiraz druif: een blend van het Midden-Oosten en traditioneel Frans. Uiteraard in een eigentijds jasje. Neem plaats op de loungebank voor de open haard of aan de hoge tafels en voel je direct thuis!

leuke wijnbar in Amsterdam Centrum heel gezellig

Een leuke wijnbar in Amsterdam Centrum met ook andere wijnen dan alleen Shiraz

Bij Shiraz zijn naast de 100% Shiraz wijnen ook andere druiven goed vertegenwoordigd en je vindt er wijnen afkomstig uit elk deel van de wereld.
leuke wijnbar in Amsterdam Centrum Lastig om te kiezen? Het team van Shiraz laat gasten graag iets verrassends proeven. Het vakkundige personeel neemt je mee op een magische rit door verschillende wijngebieden in de wereld. Duizelt het dan nog steeds? Shiraz maakt gebruik van smaaksymbolen op de kaart in plaats van omschrijvingen. Makkelijk en herkenbaar voor iedereen. Ook een privé wijnproeverij met vrienden of vriendinnen behoort tot de mogelijkheden.

leuke wijnbar in Amsterdam Centrum en ook lekkere hapjes

Waar ligt deze leuke wijnbar in Amsterdam Centrum?

leuke wijnbar in Amsterdam CentrumShiraz is gevestigd aan de Lijnbaansgracht 267 in Amsterdam en van dinsdag t/m zondag geopend vanaf 15.00. Shiraz is het gelukt om een warm, maar modern huiskamergevoel in het centrum van Amsterdam te creëren. Shiraz biedt een wijnkaart vol verrassingen, maar ook voor de klassiekers ben je aan het juiste adres. De wijnboutique die aan de wijnbar grenst en die binnendoor bereikbaar is, maakt Shiraz een unieke belevenis in het stadscentrum van Amsterdam.

Meer weten? Neem dan een kijkje op http://www.shirazamsterdam.nl en http://www.facebook.com/shirazamsterdam

leuke wijnbar in Amsterdam Centrum duidelijk omschreven