Lekkere wijnen versturen als cadeau kan ook via Greetz

wijn met eigen kerstetiketWie denkt aan Greetz denkt al snel aan kaarten. Maar niets is minder waar, want bij Greetz kun je nu ook verschillende geschenken versturen.

Een heerlijke fles wijn mag natuurlijk als geschenk niet ontbreken en sinds september heeft Greetz dan ook een vernieuwd wijnassortiment met meer dan 40 wijnen.

 

Harold Hamersma

wittewijnEn dat zijn zeker niet de minste wijnen, want een deel van het assortiment is samengesteld door wijnkenner en wijnjournalist Harold Hamersma. Hamersma heeft 25 bijzondere wijnen geselecteerd en omschreven in zijn kenmerkende stijl. Deze selectie van wijnen zijn te herkennen aan het ‘Hamersma label’ en staan op de pagina Wijn versturen via Greetz.

 

Zelf een etiket ontwerpen

Populair is ook de optie om zelf een etiket te ontwerpen. Zo is het een leuke verassing om daar een eigen bedrijfslogo in te verwerken, een leuke foto op te laten drukken, of een persoonlijke boodschap mee over te brengen. Je kunt kiezen uit 75 sjablonen en wijnen op de pagina Zelf een wijnetiket ontwerpen bij Greetz. Zo zijn er bijvoorbeeld etiketten voor verjaardagen en kerst, die je alleen nog maar zelf hoeft in te vullen.

geschenkverpakking

 

Snelle en hoogwaardige bezorging

greetz logo 2Wie snel een wijntje wilt laten bezorgen kan goed bij Greetz terecht. Bestellingen tot 22.00 worden al de volgende dag bezorgd door heel Nederland. Zo kan je snel iemand verrassen.

De wijn(en) worden verstuurd in een mooie en stevige geschenkdoos. Zo ben je er van verzekerd dat je fles wijn heel aankomt en er ook nog eens een keer feestelijk uitziet.

 

Martin