Lekkere mousserende wijn van de Aldi

Lekkere mousserende wijn van de AldiDe feestdagen komen eraan en dan wil je iets speciaals, maar niet te duur. Er is nu een lekkere mousserende wijn van de Aldi voor weinig geld.

Het wordt weer tijd om te genieten tijdens de komende feestdagen. Genieten van het warme gevoel, van cadeautjes in of onder de boom en van een lekkere maaltijd. Daar hoort natuurlijk een frisse mousserende wijn bij die niet te duur is. De lekkere mousserende wijn van de Aldi staat nu in de schappen. Aldi heeft dit jaar een opmerkelijk Cava-trio in de stellingen staan.

 

De lekkere mousserende wijn van de Aldi bestaat uit:

De minifles Piccolo van 0,25 liter,
de standaard Cava Brut van 0,75 liter
en de majestueuze Magnum Cava van 1,5 liter.

Al die lekkere mousserende wijn van de Aldi is natuurlijk te koop voor een klein prijsje. De Aldi staat bekend om zijn scherpe prijzen en er is keus voor iedereen die geen Champagne wil of kan betalen.

De Cava, de lekkere mousserende wijn van de Aldi in 2018

Een evenwichtige en zachte smaak met een verfijnde mousse. Het ideale apéritief. De prijs van de Piccolo is € 1,99, Cava Brut is €3,99 en de Magnum Cava is verkrijgbaar voor € 7,99.

De WijnGekken gaat die lekkere mousserende wijn proeven van de Aldi en geven hier uiteraard hun scherpe oordeel over. Voor die prijs kan het bijna niet tegen gaan vallen. Hou dus https://www.wijngekken.nl in de gaten en koop nooit meer een verkeerde wijn.

De lekkere mousserende wijn van de Aldi komt uit een heel groot segment van lekkere wijnen. Dit drietal Cava-flessen is onderdeel van de bijzondere wijncollectie van Aldi met meer dan 100 wijnen. Kijk voor het hele assortiment in de speciale wijnfolder of op de Aldi-website op http://www.aldi.nl.

#aldiwijn #cava #heerlijk #aldicava #wijngekken #feestdagen #wijnenkaas #wijnvandealdi #aldi