Laura Fygi opent de eerste fles Torres Pazo das Bruxas

Laura Fygi opent de eerste fles Torres Pazo das Bruxas

Op dinsdag 5 augustus ontving Laura Fygi de allereerst albariño wijn van het Spaanse wijnhuis Torres.

Laura Fygi met een heerlijk glas Torres wijn

Tijdens de introductie in het levendige restaurant VIDA te Hilversum werden de gasten verrast door de frisse, zachte smaak van deze albariño van het wijnhuis Torres.

De familie Torres staat bekend om haar verantwoorde en vooruitstrevende manier van ondernemen in een traditionele wereld. Vooral de constante innovatie op het gebied van duurzaamheid zorgt voor wereldwijde erkenning. Zo ook hier in de Rias Baixas waar de verbouwing van de druif tot in de details voldoet aan de strengste richtlijnen.

De proefnotitie:
De Pazo das Bruxas heeft een intense, schitterende glans en een diepe stroachtige kleur met hinten van appelgroen en goudglans. Op de neus geniet de wijn van een intens aroma van fruit, appels en citroenschil. De smaak is fris met zachte binnenkomst en wordt afgesloten met een lange, elegante afdronk.

Torres & friends
Het exclusieve Torres & Friends diner na afloop van de introductie werd druk bezocht. 74 gasten genoten van een exclusief 5 gangen diner inclusief een prestigieuze wineflight van Torres. Hier werden telkens unieke combinaties gekozen door de chef van Vida en de brand ambassador van Torres Emma Llorens.

Uiteraard willen de WijnGekken voor jullie ook die wijn proeven. Kijken of ik een flesje te pakken kan krijgen.

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!