Kurkentrekker voor linkshandigen kopen

Kurkentrekker voor linkshandigen kopenEen kurkentrekker voor linkshandigen kopen moet toch niet zo moeilijk zijn, lijkt mij. Toch is het een hele opgave en het lijkt een gat in de markt om zoiets uit te vinden.

Dat moet de fabrikant van Pulltex ook hebben gedacht, een kurkentrekker voor linkshandigen kopen, dat wilt de consument vast wel graag. Altijd dat geklooi met die rechtshandige kurkentrekkers, wat een gedoe. Het is hoogtijd dat de consument een kurkentrekker voor linkshandigen kan kopen,

 

Kurkentrekker voor linkshandigen kopen, lekker makkelijk online

Gemiddeld is één op de tien mensen in de wereld linkshandig. Volgens Wetenschap in Beeld* is het percentage linkhandigen in Nederland en België aanmerkelijk hoger dan in andere landen van Europa, namenlijk tegen de 13%. Het hanteren van een kurkentrekker wordt genoemd als een van de grootste obstakels voor linkshandigen. Niet voor niets dus dat Pulltex, producent van kurkentrekkers, een speciale versie voor linkshandigen ontwikkelde met een andere draairichting. Deze ‘Pullparrot’ heeft een dubbele hefboom en een extra lange spiraal, die wit is om onderscheid te maken met de versie voor rechtshandigen.

Een kurkentrekker voor linkshandigen kopen en dan cadeau geven

Het is ook een heel leuk idee om de Pullparrot cadeau te geven. Sinterklaas is nog ver weg, maar misschien met een verjaardag?

De Pullparrot is geheel toegerust voor de professionele sommelier maar voor de amateur net zo eenvoudig te hanteren. Net als voor rechtshandigen geldt het twee-traps mechanisme als het prettigste systeem onder de kurkentrekkers. De eerste ‘trap’ is licht gebogen, zodat deze precies rond de flessenhals past. Dankzij de lange spiraal is er altijd voldoende ruimte de eerste hefboom op de hals te plaatsen en de kurk er tot halverwege uit te trekken. De tweede hefboom zorgt dat de afsluiter zonder al te veel kracht uit de flessenhals getrokken kan worden. De tegengestelde spiraal is geheel omhuld met een witte gladde teflon laag om gemakkelijk in de kurk te draaien zonder deze te beschadigen. Uiteraard is ook dit kelnersmes voorzien van een gekromd mesje voor het moeiteloos verwijderen van de capsule.

De Pullparrot wordt geleverd in een fraaie geschenkverpakking voor 19,90 Euro en verkrijgbaar in de winkel, maar ook online.

Dus even Googlen voor de scherpste prijzen….