Koop een Samen Sterk wijn en steun Het Rode Kruis

Koop een Samen Sterk wijn en steun Het Rode Kruis

Samen Sterk wijn is een manier van de wijnsector om deze corona crisis het hoofd te bieden. Dus koop een Samen Sterk wijn en help de wijnboeren en Het Rode Kruis.

Samen Sterk wijn is een eenmalig initiatief van Nederlandse Streekwijnen in combinatie met diverse Nederlandse Wijnhuizen. Net als alle ondernemingen wordt de Nederlandse wijnbouw hard getroffen door het CV-19 virus. Horeca wordt gesloten, evenementen komen te vervallen en proeverijen worden gecanceld. Dit alles bij elkaar goed voor 80% van de afzet in deze branche. Het gevolg is overvolle wijnkelders die hun weg naar de consument niet vinden. Daarom komen wij gezamenlijk met deze speciale botteling.

Koop een Samen Sterk wijn en steun Het Rode Kruis

Met deze unieke Samen Sterk wijn willen wij iedereen die momenteel heel hard aan het werk is om Nederland gezond te krijgen en te houden in het zonnetje zetten. Daarom deze speciale serie wijn die wij verkopen voor de kostprijs en waarvan wij € 1,00 per verkochte fles doneren aan Het Rode Kruis. Mooie reden om deze wijn aan te schaffen en te schenken aan een collega, een leverancier, een vriend of een dierbaar die hem goed kan gebruiken als opsteker. Zo draagt u op een prettige manier uw steentje bij aan het bestrijden van deze crisis. Deze Samen Sterk wijnen zijn van druif tot en met botteling 100% geproduceerd op Nederlands grondgebied.

* Kostprijs + € 1.OO afdracht Het Rode Kruis = Verkoopprijs
* Eenmalige botteling speciaal voor Nederlandse Streekwijnen.
* Steun 3 partijen in 1 koop per fles.

Ga voor meer info naar https://www.nederlandsestreekwijnen.nl/c-5213482/samen-sterk-wijn/