Je vakantie beginnen met een top champagne

Dom Perignon, Moët et Chandon Vintage ChampagneIedereen wil een mooie vakantie. Geen vakantie in een achterbuurt of zolderkamertje.

Voordat je vakantie begint, begint de pret al. Thuis bij het uitzoeken van je hotelkamer en genieten van de foto’s die een prachtig uitzicht laten zien. Laten we eerlijk zijn, je betaalt veel voor je vakantie en je wilt er wel iets voor terug zien.

Ga je met het vliegtuig op vakantie dan heb ik nog een mooie suggestie voor je. Als je boekt bij de Emirates Airlines en je vliegt eerste klas, dan kan je tegenwoordig ook een prachtige champagne laten serveren. De voorwaarde is wel dat je naar Dubai moet vliegen. Vlieg je die kant op dan kan je – uiteraard gratis – genieten van een glaasje Dom Pérignon 2005 of een Dom Pérignon Rosé 2003 vintage champagne.
Er is ook een bijpassend menu samengesteld die de champagne moet complementeren. De gerechten bestaan uit verse vijgen en truffelhoning, een walnoot baguette met Perzische fetakaas, gedroogde eend met saffraan en gepocheerde perzik en tonijn in een jasje van gemengde sesam met wasabi-mayonaise.

De Dom Pérignon serie is de topselectie van het champagnehuis Moët et Chandon.

Dus wil je beginnen aan een prachtige en onvergetelijke vakantie, dan kan je niet om deze vlucht heen. Wat het prijskaartje is kan ik je helaas niet vertellen, maar dat je een onvergetelijke vakantie tegemoet gaat kan ik je wel garanderen.

Martin Reageren?

Mail naar me. Je kan ons volgen via facebooktwitter of google+!