Jay-Z geeft zijn geld uit aan Armand De Brignac ‘Ace Of Spades’

jay-z-feest-in-antwerpse-discotheek

Jay-Z geeft zijn geld uit aan Armand De Brignac ‘Ace Of Spades’ en mooie vrouwen in de Antwerpse Club Magic.

Meer nieuwsberichten om te lezen
[wpp stats_comments=0 post_type=post limit=7 range=”all” title_length=22 cat=”6″ wpp_start=”

    ” ]

Afgelopen week heeft Jay-Z na een concert in het Sportpaleis van Antwerpen een grandioze afterparty gegeven en daarbij heeft hij een fortuin betaald aan Champagne. “De mooiste vrouwen wonen in Antwerpen en ik ben écht overal geweest” heeft hij toen ook nog eens terloops medegedeeld. Volgens ingewijden is Jay-Z vergeten wie er thuis op hem zit te wachten.
Hij werd wel verwacht op de afterparty maar de afgelopen twee keer was hij ook niet verschenen op een voor hem georganiseerde afterparty’s maar gisteren was hij er wel. Amper een uur na zijn optreden maakte hij zijn entree in de Club Magic. “Ik begon hoop te krijgen dat hij die avond wel zou komen toen er ’s ochtends plots een fles champagne van 6 liter Armand De Brignac ‘Ace Of Spades’ afgeleverd werd”, vertelt clubeigenaar Bart Roman. “Zo’n fles kost in buitenlandse clubs rond de 50.000 of 60.000 euro, maar Armand de Brignac wordt hier voor 25.000 euro verkocht. Twee weken geleden was ik door Jay-Z’s entourage al benaderd in verband met een afterparty, maar pas toen ik de fles zag, wist ik zeker dat Jay-Z ook echt zou komen.”

Jay-Z kwam met een gezelschap van 15 personen naar de club en hij werd nauwlettend in de gaten gehouden door zijn persoonlijke bodyguard en 8 veiligheidsmensen. Jay-Z ging ook nog even de dansvloer op en liet zichzelf ook fotograferen. De rapper bleef bijna de hele nacht in de club en na een klein dutje in het Amigo Hotel in Antwerpen, verliet hij de volgende dag onze zuiderburen om door te reizen naar Oslo, waar hij zijn volgende concert moest geven.

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!
Of persoonlijk via mijn Linkedin