Hotelketen Sofitel viert de wijnoogst van 2013

sofitel

Hotelketen Sofitel viert van 23 tot 30 september de wijnoogst van Frankrijk. Normaal gesproken vindt er rond die tijd de druivenoogst plaats in Frankrijk. Reden genoeg om deze nieuwe oogst te vieren.

Alles wordt in het werk gesteld om alle hotels over de hele wereld te voorzien van Franse wijnen, hapjes en talloze gerechten in combinatie met Franse wijnen. Van eenvoudige IGP wijnen tot beroemde Grand Cru’s kunnen worden geproefd bij de hotelketen Sofitel.

De Franse Wijnweek (French Wine Week) is een mooie gelegenheid om diverse verschillende wijnen te proeven. Wijnen worden er per glas geschonken, zelfs de mooiste Grand Cru’s. Wijnen waar je eerst van droomde kan je nu per glas bestellen. Happy Hours worden er gehouden voor de wijndrinker met een beperkt budget. Ook kan je genieten van animaties en proeverijen.
Aan het evenement de ‘French Wine Week’ werken 120 hotels mee uit de hele wereld en het beloofd een groot evenement te worden.

De Franse keuken wordt gecomplementeerd met Franse wijnen die de sommeliers speciaal voor jou hebben uitgezocht. De mooiste gerechten worden gecombineerd met de prachtige wijnen uit de Bordeaux, Bourgogne, Loire, Rhône, Languedoc en de andere Franse regio’s.

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!