Hét Zeeuwse wijnfeest van het jaar!

De kleine schorre

De Kleine Schorre is één van de grootste wijngaarden in Nederland.

Dan zou je denken dat zij lekker veel wijn maken, maar daar doe je ze te kort mee. Zij gaan voor kwaliteit en dat betekent lage rendementen. Maar zij zijn ook heel erg belangrijk voor de Zeeuwse gemeenschap! Zo organiseren zij elk jaar een FANTASTISCH wijnfeest!

Kaart

En tijdens dit wijnfeest wordt ook elk jaar de Zeeuwse Wijnkoningin gekozen. Een happening en nu komt het mooiste: HET IS HELEMAAL GRATIS!

Vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus vindt de 9e editie van het Zeeuws Wijnfeest plaats. Het duurt nog een paar weken, maar de organisatie is al in volle gang!

Kleine SchorreDe vrijdag (geen kinderprogramma) begint om 15:00 en omvat een gezellige middag en avond met muziek van o.a. De Zeevruchtjes, Gruss en de coverband Habbitz.

Het proeflokaal verzorgt een volledige buitenkeuken met streekspecialiteiten, Seafarm is aanwezig met een oesterbar en de Schouwse paling roker mag natuurlijk niet ontbreken!

Op zaterdag (alle leeftijden) aanvang 13:00 staat natuurlijk het Zeeuws Product centraal, tevens wordt de nieuwe Zeeuwse Wijnkoningin gekroond, zijn er proeverijen/rondleidingen, diverse Zeeuwse live muziek o.a. the Woodys en kunnen rondvluchten met de helikopter worden gemaakt.

Voorgaande edities trokken zo’n 5.000 bezoekers!

Voor meer info en het volledige programma, zie: www.zeeuws-wijnfeest.nl of hun facebook pagina.

Dus : Komt allen!!!!! Gezelliger gaat het echt niet worden!!!!

Proef smakelijkkk…
Chris

Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!