Goedkoper uit eten en drinken in 4 grote steden? Dat kan nu.

Je kunt nu goedkoper uit eten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. Dat wil zeggen dat ze goedkoper serveren op speciale dagen. Dus sla nu je slag.


Lees verder na de advertentie exaro

The Harbour Club kiest voor “More joy, less damage”. Vanaf vandaag kunnen gasten op minder drukke dagen een scherpere prijs krijgen voor hun gerechten en dranken in The Harbour Club vestigingen Amsterdam Oost, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. Een gedurfde stap om te gaan werken met flexibele prijzen zoals hotels en vliegmaatschappijen al jaren doen, maar hiermee wil The Harbour Club een revolutionaire cultuuromslag in de Nederlandse horeca teweeg brengen. En uiteraard de gasten blij maken die profiteren van een bezoek aan de restaurants in het begin van de week.

Goedkoper uit zijn op rustige dagen

Op rustigere dagen zoals maandag tot en met woensdag en sommige zondagen zijn er volop mogelijkheden en kan het voordeel oplopen tot 10% of zelfs 20% ten opzichte van reguliere prijsstelling.

Zijn dynamische prijzen het nieuwe uitgaan?

De introductie van ‘dynamic pricing’ markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van The Harbour Club, waarin de voorlopersrol weer duidelijk wordt. Eigenaar Richard van Leeuwen licht toe waarom ze dit kunnen doen: “Een steak of een glas wijn hoeft niet altijd hetzelfde te kosten. Op rustige dagen hebben we minder personeel nodig en is de koeling toch gevuld, dus kunnen we met de prijs spelen. Zo profiteert iedereen ervan en hebben we gezellig gevulde restaurants met gelukkige gasten”.

Wil jij weten welk voordeel jij kunt krijgen? Kijk dan op de website van de Harbour Club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *