Gérard Depardieu viert zijn Belgische rijbewijs met veel wijn

gerard depardieu deel wijnflessen uit

De Franse acteur Gérard Depardieu heeft zijn Belgische rijbewijs eindelijk in ontvangst kunnen nemen. Dat staat in de krant Sudpresse van vorige week. Hij haalde zijn roze papiertje afgelopen vorige week donderdag af in het kleine Waalse dorpje Steenput.

Depardieu haalde zijn rijbewijs op buiten de normale openingsuren. In zijn woonplaats Steenput kregen de ambtenaren allemaal wat wijnflessen mee die uit Depardieu zijn eigen wijngaard in de Anjou gemaakt zijn. Depardieu bedankte hen voor de goede service en liet de ambtenaren achter met een stel goede wijnen.

In Frankrijk is Depardieu al wekenlang het mikpunt van controverse. Uit onvrede over de plannen van de Franse regering om de belastingen te verhogen voor de hoogste inkomens wil Depardieu misschien wel naar het buitenland vertrekken.
Depardieu kocht al een huis in België om aan de eerder genoemde belastingmaatregelen te ontkomen, maar zelfs dat schijnt niet genoeg te zijn. Ook vroeg hij het Russische staatsburgerschap aan en kreeg dat van zijn ‘wodka-vriendje’ president Poetin.

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons ook volgen op Facebook, Twitter of Google+ en je hoeft niets te missen!
Of persoonlijk via mijn Linkedin