Genieten van wijn op je wintersport in Ski amadé

wijn in ski amadé wintersport

Wintersportgebied Ski amadé en het marketingbureau Österreich Wein Marketing hebben een gezamenlijk leuk initiatief uitgebouwd voor de bourgondische skiër.

Meer nieuwsberichten…
[wpp stats_comments=0 post_type=post limit=7 range=”all” title_length=22 cat=”6″ wpp_start=”

    ” ]

Om wintersport met wijn te combineren is drie jaar geleden het Wein-Genusspartner-idee de wereld in geholpen. Wintersport en bier was al lang een grote hit in Oostenrijk maar er is er veel veranderd in het wintersportland en in de wijnbouwgebieden in Oostenrijk.

Wintersporters houden niet alleen maar van skiën, après-ski is ook erg geliefd onder de wintersporters en vooral onder de bourgondische wintersporter en hierop willen ze in Ski amadé ook op inspelen.
Als eigenaar van een skihut of skihotel kan je je aanmelden als Wein-Genuss-partner. Om hiervoor toe te worden gelaten moet je zorgen dat je in je skihut of skihotel een aantal wijnen aan kan bieden die voldoen aan de regels van het Wein-Genuss-programma. Heb je je aan al deze regels gehouden dan kan je hiervoor een certificaat ontvangen die je tot het Wein-Genuss programma toelaten.

De skihutten die een dergelijk certificaat ontvangen, moeten aan strenge regels voldoen. Zo moet je minimaal drie rode en drie witte wijnen aan kunnen bieden en de wijnen moeten uit het Oostenrijkse wijnbouwgebied komen. Daarmee wordt met het wijnassortiment het Oostenrijkse wijnlandschap weerspiegeld en met passende gerechten aangevuld.
„De skihutten in Ski amadé staan bekend bij de gasten om de goede kwaliteit en de gezellige atmosfeer. Om het genieten tijdens jouw skivakantie nog meer te onderstrepen willen wij de kwalitatieve wijncultuur die Oostenrijk bezit in de skihutten nog meer bekendheid geven”, aldus Dr. Christoph Eisinger, directeur van Ski amadé.

Drie jaar geleden begonnen ze in Ski amadé met 8 hutten en dit aantal is inmiddels gegroeid naar 19 bourgondische hutten. Alles draai om bourgondisch verwennen en de nadruk wordt op de Oostenrijkse kwaliteitswijnen gelegd. Ga je volgend jaar naar Ski amadé houdt er dan rekening mee dat de Wijnverwenweek van Ski amadé valt van 15 t/m 22 maart 2014.

Wil je meer informatie over skiën en wintersport, ga dan naar http://skiinformatie.nl/

Hieronder nog een filmpje om je in de juiste stemming te brengen.

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!
Of persoonlijk via mijn Linkedin