Geen Franse wijn met de Tour de France

Franse vlag met wijnChili gaat de wereld veroveren. Frankrijk is al verslagen.

De directie van de Tour de France schenkt tijdens de Tour Chileense wijn, nadat zij voor de komende 3 jaar een contract tekende met het Chileense wijnhuis Cono Sur. Hiermee is Cono Sur de officiële wijnpartner van het grootste jaarlijkse sportevenement ter wereld: Le Tour de France. Cono Sur, in Nederland vertegenwoordigd door wijnimporteur Groupe LFE en verkrijgbaar bij o.a. Mitra, pakt 4 juli groots uit tijdens de Grand Depart in Utrecht.

“Met de start van de Tour de France dit jaar in Utrecht houdt het Tourvirus het Nederlandse publiek meer dan andere jaren in de greep”, zegt Marcel Kerkmeester, Algemeen Directeur van Groupe LFE. “Deze Grand Départ biedt ons, als importeur van Cono Sur, dan ook een unieke kans om de Nederlandse consument verder kennis te laten maken met deze heerlijke en toegankelijke Chileense wijnen”.

De focus tijdens de Tour ligt op de wijnen van de Cono Sur Bicicleta (fiets) serie. De link naar het wielrennen is daarmee snel gemaakt. Het oogstteam van Cono Sur verplaatst zich in de wijngaarden per fiets, wel zo fijn voor de wijnstokken. Het vertegenwoordigt Cono Sur’s mentaliteit van innovatie, passie, toewijding en respect voor het milieu. Bovendien heeft de Bicicleta serie een fiets als symbool.

Martin Reageren?

Mail naar me. Je kan ons volgen via facebooktwitter of google+!