Gastschrijver?…Op WijnGekken.nl?….Iets voor mij?

Gastschrijver

Martin, Ed en Chris, oftewel de vaste club en oprichters van de website WijnGekken.nl, hebben al vele artikelen geschreven over wijn. Je kan het niet zo gek bedenken of wij hebben er al eens over geschreven.

Maar, er zijn natuurlijk van die artikelen die je niet kán schrijven en dat zijn de persoonlijke ervaringen van de lezers. Zo af en toe krijgen we vragen als: “Kunnen jullie daar en daar eens over schrijven”, of “Wat ik nu heb meegemaakt…..dat moet gewoon gepubliceerd worden!”, etc. Ook bieden lezers zich spontaan aan om iets te mogen schrijven en tot nu toe waren wij daar wat terughoudend in.

Maar daar is nu verandering in gekomen.

De WijnGekken willen hun populaire website openstellen voor zogenaamde ‘gastschrijvers’.

Gastschrijver

Dus ben jij een wijnboer die wat te vertellen heeft en dat met iedereen wilt delen?; ben jij een wijnimporteur die leuke (wijn)anekdotes heeft en dit kwijt wilt aan een groot publiek?; ben jij die man of vrouw die gewoon van een lekker wijntje houdt en ook leuk over wijn kan schrijven?; ben jij die wijnhandelaar op de hoek van de straat die altijd al wijnschrijver wilde worden?; ben jij die wijnliefhebber die een wijncursus volgt en overloopt van de informatie?; of ben jij die professional die wilt laten zien dat hij/zij
ook iets weet over wijn 😉 ?

              MELD JE DAN AAN ALS GASTSCHRIJVER!!!!

Mail naar de WijnGekken (info@wijngekken.nl) en omschrijf wie je bent, wat je doet en waar je het over zou willen hebben. In ieder geval moeten de artikelen over ‘wijn’ gaan!

Na aanmelding nemen wij contact met jou op en geven we je nog wat meer details!

Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Proef smakelijkkk….
Chris

Reageren? Mail naar me.

Je kan ons ook volgen op Facebook, Twitter of Google+ en je hoeft niets te missen!