Gallo Spritz een hit deze zomer

Gallo Spritz een hit deze zomer Pineapple & Passionfruit Gaat Gallo Spritz een hit deze zomer worden? Het lijkt erop dat de consument er klaar voor is. Laag in het alcohol, fruitig en fris met een kleine bubbel.

Gallo Spritz is een nieuwe wijnsensatie met een kleine bubbel en een fruitige smaak die geïnspireerd is op de vruchten uit het zonnige Californië
Speciaal voor de zomer komt Gallo Family met een nieuwe productlijn. De Gallo Spritz wijnen.

Deze wijnen met een fruitige smaak en een lichte bubbel hebben maar slechts 5,5% alcohol en zijn daardoor zeer geschikt voor op een heerlijke zonovergoten dag. Met de introductie van Gallo Spritz stelt wijnhuis Gallo haar klanten meteen voor een lastige keuze, want het bekende wijnhuis lanceert maar liefst twee overheerlijke smaken: de Pineapple & Passionfruit en Raspberry & Lime. De Pineapple & Passionfruit is gebaseerd op de Gallo Pinot Grigio en aangevuld met de natuurlijke aroma’s van ananas en passievrucht. De Raspberry & Lime is een zusje van de Gallo Grenache rosé aangevuld met de natuurlijke aroma’s van framboos en limoen. Beiden zijn heerlijk fruitig en verfrissend, perfect voor de zomer!

 

Gallo Spritz een hit deze zomer, waarom niet?

Gallo Spritz Raspberry & Lime

Gallo Spritz een hit deze zomer Raspberry & LimeDe Gallo Spritz Raspberry & Lime is een fruitige en verfrissende sparkling rosé met tonen van framboos en limoen. Zoet door de framboos, maar ook heerlijk fris door de limoen. Deze nieuwe Spritz is het zusje van de bij velen geliefde Gallo Grenache rosé, die bekend staat om haar frisse smaak met levendige aardbeien- en watermeloentonen. Deze verfrissende rosé is zeer fruitig en wordt daardoor mooi aangevuld door de aroma’s van framboos en limoen. Hierdoor ontstaat een crispy wijn met mooie fruittonen. De Grenache druiven in deze wijn hebben optimaal kunnen genieten van de warme dagen en koele nachten in Californië. Daardoor zijn ze lekker zoet en dat maakt deze wijn een heerlijk zomers drankje voor op het terras, op het strand of gewoon lekker in de tuin. Drink de Spritz lekker gekoeld met veel ijs. Overigens ook uitermate geschikt voor bij de borrel of als aperitief.

 

Gallo Spritz Pineapple & Passionfruit

Gallo Spritz een hit deze zomer Pineapple & PassionfruitDe Gallo Spritz Pineapple & Passionfruit is er voor de liefhebbers van zoete witte wijn. Deze nieuwe sparkling wijn van de Gallo Family heeft tonen van appel en peer vermengd met de natuurlijke aroma’s van ananas en passievrucht. Net als de Raspberry & Lime is ook deze wijn afgeleid van een al bekend familielid, de Gallo Pinot Grigio. De Pinot Grigio druiven die het wijnhuis al jaren met succes in Californië verbouwd, hebben veel zonlicht en warmte gehad tijdens het rijpen. Deze klassieke Italiaanse druifsoort is hierdoor crispy van textuur en verfrissend in de mond. Door het vele zonlicht tijdens de rijping zijn er aroma’s van appel en peer ontstaan. Deze crispy fruittonen worden perfect aangevuld door de ananas en passievrucht aroma’s. Ook deze Spritz is op haar best met flink wat ijs.

Zomerwijnen
Wijnhuis Gallo Family Vineyards bewees eerder al met de Summer Red, de Summer White en Summer Rosé dat veel consumenten een lichtere variant dan de traditionele wijnen zeer aantrekkelijk vinden. Waar normale wijn een alcoholpercentage heeft van rond de 10 procent, hebben deze zomerse wijnen een lager alcoholpercentage van 5,5 procent. Dankzij de fruitige smaak en het lichtere wijnprofiel is het een makkelijk te drinken wijn. Perfect voor diegene die van wijn houdt, maar niet perse van het effect van alcohol.

Gallo Spritz een hit deze zomer? Waarom niet. Laag in het alcohol en je kunt het lekker doordrinken.

De Gallo Spritz wijnen zijn verkrijgbaar bij de Jumbo, de Plus, MCD en Boon’s Markt voor € 4,99