Foodfestival Amsterdam in de RAI

foodfestival
Nog een paar weekjes wachten en dan kun je heerlijk smullen in de Amsterdamse RAI.

Van 26 tot en met 29 november 2015 kun je terecht in de Amsterdamse RAI voor Foodfestival Amsterdam, het grootste indoor foodfestival van Nederland! Je vindt er alle food-inspiratie die je zoekt, de nieuwste trends op culinair gebied, live-muziek en lekker eten en drinken.

Je kunt er smullen van boterzachte steaks, verse vis, ambachtelijk bier en mooi wijnen; je vindt het op het grootste indoor Foodfestival van Amsterdam.

Struin langs de vele foodtrucks die streetfood uit alle delen van de wereld serveren, geniet van bijzondere gerechtjes, heerlijke wijnen en biertjes. Blijf even hangen bij je favoriete chef, zoals bijvoorbeeld Jamie van Heije van het gelijknamige restaurant in Ouderkerk aan de Amstel. Check hoe hij en zijn team seizoensgebonden gerechten maken: dagvers, ongecompliceerd en barstensvol smaak.
Neem de tijd voor Slowfood. Mijmer alvast over de zomer op het “Zeefoodplein” waar restaurant Vis aan de Schelde en Jan van As een enorme Fruit de Mer-toren van 3,5 meter hoog presenteren. Kom kijken bij het sterrenrestaurant waar verschillende topchefs hun kunsten tonen. Waaronder de-met-Michelinster bekroonde topchefs Alain Alders (De Vrienden van Jacob) en André Gerritsen (’t Amsterdammetje).

Er is een Wijnplein en een Bierplein, proeverijen en natuurlijk muziek! Van jazz tot soul, van singer-songwriters tot complete bands en mocht dat niet je stijl zijn, dan vind je die vast terug bij een van de DJ’s die draaien tijdens het Foodfestival. En neem gerust de kinderen mee: die vermaken zich ongetwijfeld op het Kidsplein.

Proeven, ontdekken, genieten voor het hele gezin, dát is het Foodfestival Amsterdam.

PROGRAMMA
DO 26 november: 17:00 – 22:00 uur Openingsavond
VR 27 november: 17:00 – 23:00 uur Thank god it’s Friday!
ZA 28 november: 12:00 – 23:00 uur Family day
ZO 29 november: 12:00 – 21:00 uur Lazy Loungy Sunday afternoon

De entree is gratis, maar je moet wel betalen voor je eten en drankjes.

Foodfestival Amsterdam vindt plaats van 26 tot en met 29 november 2015 in de Europahal van het RAI complex in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Goed bereikbaar met fiets, OV en auto. Parkeren (betaald) kan op het terrein. Een herbruikbaar glas kost euro 2,50. En munten à euro 2,50 zijn bij de ingang en in de hal te koop, cash of pin.

 

Martin