Foodfestival Amsterdam in de Rai

foodfestival amsterdam 2 Het Foodfestival in Amsterdam, is het leuk of niet? Wij vertellen het jou!

Van 26 tot en met 29 november 2015 kun je terecht in de Amsterdamse RAI voor Foodfestival Amsterdam, het grootste indoor foodfestival van Nederland! Je vindt er alle food-inspiratie die je zoekt, de nieuwste trends op culinair gebied, live-muziek en – uiteraard – lekker eten en drinken.

foodfestival amsterdam 5

Struin langs de vele foodtrucks die streetfood uit alle delen van de wereld serveren, geniet van bijzondere gerechtjes, heerlijke wijnen en biertjes.

foodfestival amsterdam 6

Een heus Wijnplein, een Bierplein met lokale craftbieren, proeverijen en natuurlijk muziek! Van jazz tot soul, van singer-songwriters tot complete bands en mocht dat niet je stijl zijn, dan vind je die vast terug bij een van de DJ’s die draaien tijdens het Foodfestival. En neem gerust de kinderen mee: die vermaken zich ongetwijfeld op het Kidsplein.

Proeven, ontdekken, genieten voor het hele gezin, dát is het Foodfestival Amsterdam. We bring outside, in!

foodfestival amsterdam 3PROGRAMMA
DO 26 november: 17:00 – 22:00 uur Openingsavond
VR 27 november: 17:00 – 23:00 uur Thank god it’s Friday!
ZA 28 november: 12:00 – 23:00 uur Family day
ZO 29 november: 12:00 – 21:00 uur Lazy Loungy Sunday afternoon

Entree: GRATIS!

Foodfestival Amsterdam vindt plaats van 26 tot en met 29 november 2015 in de Europahal van het RAI complex in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Goed bereikbaar met fiets, OV en auto. Parkeren (betaald) kan op het terrein. Een herbruikbaar glas kost euro 2,50. En munten à euro 2,50 zijn bij de ingang en in de hal te koop, cash of pin.

foodfestival 4

foodfestival amsterdam 1

Martin