Finalisten bekend van Wijn(web)winkel-wedstrijd 2014

Wijnwebwinkel 2014

Net zoals voorgaande jaren wordt door het wijntijdschrift Perswijn een wedstrijd georganiseerd om samen met de wijnconsument te bepalen wie de titels ‘Wijnwinkel van het Jaar 2014’ en ‘Wijnwebwinkel van het Jaar 2014’ mogen dragen.

De consument heeft inmiddels gestemd en de finalisten zijn bekend. Wat speelt een rol bij het uitbrengen van een stem? Service, wijnadviezen en assortiment zijn bepalende zaken.
De lezers van Perswijn, de bezoekers van de website en de winkeliers konden in beide categorieën winkels nomineren. Na de nominatieronde volgde de stemronde, die sloot op 8 september. Tijdens deze ronde kon iedereen één keer stemmen op zijn of haar favoriete winkel en/of wijnwebwinkel. Dit zijn de finalisten:

Wijnwinkel van het Jaar 2014
Wijnhandel Oranje
By the Grape winery Velp
Gavi Wijnkopers
Siersma Wijnadvies Huizen
Marius Jouwwijnvriend Den Haag
Wijnkoperij Henri Bloem Amstelveen
Petit Clos
Vojacek Wijnen
Gastrovino Griffioen wijnkoperij
Chateautjes

Wijnwebwinkel van het Jaar 2014
Wijnvoordeel.nl
Bythegrape.nl
Oranje.com
Wijnadvies.nl
Gavi.nl
Flesjewijn.com
Jouwwijnvriend.nl
Vojacek.nl
IC-Wines.nl

Deze winkels zullen worden bezocht door een vakjury. Deze vakjury’s bepalen uiteindelijk welke winkels worden uitgeroepen tot ‘Wijnwinkel van het Jaar 2014’ en ‘Wijnwebwinkel van het Jaar 2014’.
De bekendmaking en feestelijke huldiging vinden plaats tijdens de Perswijn WinterProeverij op zondag 27 oktober in Wassenaar.
(Bron: Perswijn.nl)

De WijnGekken zullen dit evenement bijwonen en hier verslag van doen!

Ed
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!