Eerste No Alcohol of Low Alcohol event in Amsterdam

Eerste No Alcohol of Low Alcohol event in Amsterdam

De beurs- en evenementenwereld is altijd op zoek naar innovatie en daarom komt er een No Alcohol of Low Alcohol event


Lees verder na de advertentie exaro

Komend voorjaar vindt voor het eerst in een Europa een nieuw event plaats voor professionals met een frisse en nuchtere kijk op de drankenwereld. Een evenement waarbij bewust leven en bewuste keuzes maken centraal staan. Twee dagen lang ontmoeten, proeven, leren en verbinden met als centraal thema de sterkst groeiende categorie; no/low alcoholhoudende dranken. Focus op bieren, spirits, wijnen en een mix van alle trends die er spelen op het gebied van verantwoord alcohol gebruik.

No Alcohol of Low Alcohol in RAI Amsterdam

RAI Amsterdam heeft de intentie uitgesproken om met initiatiefnemer Servicecenter 4Hospitality uit Maastricht komend voorjaar dit innovatieve evenement voor horecaondernemers en professionals te organiseren.

Carlijn Groen – Wijnmalen van RAI Amsterdam zegt hierover: “Door deze strategische partnership, voegt RAI Amsterdam een kansrijk, internationaal b2b event toe aan haar portfolio. Hierdoor krijgt deze sterk groeiende categorie een podium en kan de RAI nog beter horecaondernemers en professionals inspireren, verbinden en samenbrengen”.

In de komende maanden zal meer bekend worden gemaakt over dit initiatief, welke plaats gaat vinden op een nog nader bekend te maken locatie in Amsterdam in april 2022.

No Alcohol of Low Alcohol (No/Low) is één van de snelst groeiende categorieën van het moment met explosief stijgende keuze in alcoholarme- of alcoholvrije producten als gevolg. Grote drankenproducenten lanceerden dit jaar hun alcoholvrije spirit, en zoals iedereen weet is de 0,0% biercategorie al langer een feit. Met de toenemende behoefte aan een gezonde levensstijl en bewuste keuzes is deze beurs een logische volgende stap om dit segment verder te ontwikkelen.

Over RAI Amsterdam

Mensen samenbrengen, verbinden en inspireren door waardevolle ontmoetingen te organiseren en te faciliteren. Dat doen we vanuit ons multifunctionele beurs- en congrescentrum aan het Europaplein in Amsterdam, alsook elders ter wereld waar we actief zijn.

Één van onze 6 strategische pijlers is het ontwikkelen, kopen en werven van beurstitels met een focus op business-to-business evenementen zowel in Amsterdam als in het buitenland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *