Eerste Betuwse Champagne methode wijn

Eerste Betuwse Champagne methode wijn

De eerste Betuwse Champagne methode wijn komt eraan en jij kunt er ook bij zijn.

De eerste Betuwse Champagne methode wijn is een feit en jij kunt er ook bij zijn. Op de Pareldag in de Betuwe kun jij die heerlijke Nederlandse Champagne methode wijn ook proeven. Op de jaarlijkse ParelDag welke wordt georganiseerd op het WijnDomein aan de Burensewal 5 te Erichem gebeurt het allemaal. Deze editie van de ParelDag is extra feestelijk, want Burgemeester De Boer komt naar de wijngaard om de eerste fles Betuwse ‘Champagne Methode’ wijn, te sabreren. Graag ontvangen we je met een sprankelend glas Parelwijn op:

 

Eerste Betuwse Champagne methode wijn kan jij ook proeven

Zondag 28 mei tussen 12.00 -18.00 uur en de sabrage gebeurt door burgemeester De Boer tussen 13.30 -14.00 uur

 

De Linge Bruut als eerste Betuwse Champagne methode wijn

Naast Linge Bruut presenteren we traditiegetrouw ook de nieuwe jaargang parelwijnen; de LingeParel wit en rosé. De stille witte en rode wijnen zijn ook weer gebotteld en natuurlijk te proeven bij de wijnbar!

 

Culinaire markt in de Betuwe

De ParelDag gaat samen met een gezellige streekmarkt. Verzamel je hapjes en drankjes op de culinaire markt en maak een wandeling door de wijngaard. Onderweg vertellen diverse informatieborden je meer over het proces van wijn maken en de verschillende druivensoorten die zich in de wijngaard bevinden. Voel de ontspanning van de omgeving van de wijngaard en leer tegelijkertijd meer over de Nederlandse wijnen!

De standhouders van dit jaar zijn:
Restaurant Oud London, Rivers Marnemoende, De Witte Eland, The Chocolate Explorers, Katrien Kookt, Casa Barista, Mariëlla Beukers, Eet!Verleden, Wooley Amigo, Heerlijkheid Eck & Wiel, Double-Up Sieraden, JJ Classics, Happtoe, Chateau voor Buren, De Smit Honing, ViaViv, Ria voor Mery Ships, Dapeppa en Heerlijkheid Mariënwaerdt.

Er is altijd iets te beleven op het Betuws Wijndomein, we zijn het hele jaar open en de mogelijkheden tot evenementen zijn nagenoeg onbeperkt!

Entree tot dit feestelijk evenement in de wijngaard is gratis. Kijk voor meer info op http://www.betuwswijndomein.nl/

 

Eerste Betuwse Champagne methode wijn