Een topwijn uit Bordeaux kopen voor minder dan de inkoopsprijs

Een topwijn uit Bordeaux kopen voor minder dan de inkoopsprijs. Dat kan heel gemakkelijk. Niet alleen rode wijnen uit de Bordeauxstreek, maar ook wijn uit de Bourgogne.

De inkoopsprijs van rode en witte wijn ligt de laatste jaren vrij hoog in de Bordeaux. Het is niet meer aantrekkelijk om dat soort wijnen ‘en primeur’ te kopen. Dat geldt niet alleen voor rode en witte wijnen uit de Bordeauxstreek, maar ook voor rode en witte Bourgognes.

Een topwijn uit Bordeaux kopen voor minder dan de inkoopsprijs is mogelijk, ook al lijkt het niet zo. De rode Bordeauxwijnen zijn geliefd in de Aziatische landen en hierdoor stijgen de prijzen. Het is daarom interessant om dat soort wijnen op een executieveiling te kopen. Exclusieve wijnen voor aantrekkelijke prijzen, dat willen we toch allemaal?

Een topwijn uit Bordeaux kopen voor minder dan de inkoopsprijs. executieveiling BVA van prachtige wijnen uit Bordeaux, Bourgogne en talloze andere mooie wijnstreken 1

 

Een topwijn uit Bordeaux kopen voor minder dan de inkoopsprijs? Dat kan, want wijn kopen op een veiling is aantrekkelijk

De prijzen van de wijnen uit Bordeaux en Bourgogne zijn de laatste jaren enorm gestegen.
executieveiling BVA van prachtige wijnen uit Bordeaux, Bourgogne en talloze andere mooie wijnstreken 2Een primeurwijn uit Bordeaux kun je tegenwoordig niet meer kopen onder de € 100,–, maar wel is het mogelijk op een executieveiling. Dit soort veilingen zijn zeer interessant voor jou als consument. Zo kun je je wijnvoorraad weer op peil brengen. Meerdere oudere wijnen zijn voorradig, bijvoorbeeld uit de goede wijnjaren als 2000 en 1986. Zo een kans kan je niet laten lopen, koop een paar mooie flesjes wijn voor als cadeau te geven of lekker voor jezelf en dan uitschenken met de feestdagen.

De kijkdag voor deze executieveiling is op zaterdag 9 april van 10 tot 13 uur, aan de Kryptonweg 8 in Amersfoort. De sluiting van de veiling is op donderdag 14 april 2016

Naast de Bordeauxwijnen wordt een bijzondere staande horloge, modeljachten diverse kunst en antiek ter veiling aangeboden, dus misschien zit daar ook iets voor jou bij.

Neem eens een kijkje op onderstaande link voor alle wijnen en diverse andere producten op deze executieveiling.

https://www.bva-auctions.com/auction/category/20650/1897670

Een filmpje kan jou meer laten zien hoe zo een filmpje gaat.

 

Martin