Een mooie kamer met champagne op 10.000 meter hoogte

a380-suite-singapore-airlines suite class leather chairEr zijn nog genoeg mensen die genoegen nemen met een chartervlucht.

Uitgerust op je bestemming aankomen wil toch iedereen

Natuurlijk zijn er betere en luxere manieren te vinden om van a naar b te reizen. Wil je het chartercircuit ontvluchten dan neem je een lijnvlucht maar het kan nóg beter.

a380-suite-singapore-airlines suite class leather chairHeerlijk je eigen kamer op 10.000 meter hoogte met een prachtig uitzicht en een heerlijke champagne binnen handbereik. Met Singapore Airlines kan je dit allemaal meemaken met de Suite Class. Geen kramp meer in je benen en het gesnurk van de man voor je die net de stoel in de meest platte stand heeft geschoven. Met de Suite Class krijg je een fles champagne naar keuze, een vijfgangenmenu en een eigen kamer.

a380-suite-singapore-airlines suite class leather chairSingapore Airlines noemt haar Suite class ‘een eiland van kalmte in een zee van sereniteit ‘. Het is de enige commerciële luchtvaartmaatschappij die een dubbel bed aanbiedt, bovenop tal van andere luxueuze extra’s.
Voor een enkele reis naar Singapore betaal je weliswaar 8500 euro maar dan reis je wel in de meest luxueuze vorm. Ook wordt er voor dit bedrag je koffer niet gewogen, dus het smokkelen van een populaire drug uit een Aziatisch land ligt nu binnen de mogelijkheden.

a380-suite-singapore-airlines suite class leather chair

Nadat je bent ingecheckt word je uitgenodigd voor The Private Room. Eerst mag je plaatsnemen in een zeer zachte en comfortabele leren fauteuil (een stoel kan je het gewoon niet noemen), een prachtige getinte dame brengt je een aperitief en je krijgt uiteraard een Engelstalige krant om de tijd te verdrijven en de bemanning komt zich ook nog eens aan je voorstellen.
Binnen de kortst mogelijke tijd komt de stewardess weer om je een flesje champagne aan te bieden en als een James Bond figuur probeer je haar in te palmen met je verleidelijke glimlach. Uiteraard vertel je hierbij dat je de champagne niet af kan slaan.

Jammer genoeg moet je wel te voet het vliegtuig verlaten en ook de paspoortcontrole doorlopen.

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!