Een heerlijke wijnbar in het hartje van Londen

Londen is een bruisende stad met oude kerken, leuke steegjes en heerlijke pubs. Maar ook met mooie wijncafés. Er bestaat zelfs een wijncafé die stamt uit 1890.

Midden in het drukke centrum van Londen slaagt de familie Gordon erin om een sfeervolle plek te creëren van kaas en wijn. Van buiten lijkt het gebouw op een oude Victoriaanse winkel, eenmaal binnen stap je in een gezellige bar met een interieur dat rust en rustiek uitstraalt. Houten muren met een behang van historische krantenknipsels, alles uit de geschiedenis van het café. Samen met het kaarslicht en de lage plafonds laten de beheerders jou wegzinken in een knusse en behaaglijke sfeer.

Eenmaal binnen, dan ga je gelijk door naar de ondergrondse kelder. Hier vind je gelijk de heerlijke kaasgeuren en en ook de vluchtige stoffen uit de wijnglazen komen je tegemoet. Gelukkig houdt Gordon’s Wine Bar niet alleen vast aan het decor van vroeger maar laat zich ook niet meeslepen in het alsmaar stijgende prijsniveau van Londen. Zo betaal je voor de mooie Rioja’s en Chianti’s tussen de 4,65 en 6 pond per glas. Ook voor het eten betaal je onder de 10 pond en voor dat geld krijg je heerlijke rijpe kaassoorten en ander soorten hoofdgerechten in niet te kleine porties.

Ook heeft Gordon’s Wine Bar een terrasje waar bij warm weer heerlijke barbecue gerechten kan nuttigen.

Openingstijden Gordon’s Wine Bar
Dagelijks van 11.00 tot 23.00 uur, op zondag van 12.00 tot 22.00 uur

Gordon’s Wine Bar
47 Villiers Street
London, WC2N 6NE

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons ook volgen op Facebook, Twitter of Google+ en je hoeft niets te missen!
Of persoonlijk via mijn Linkedin