Een avondje stappen kost je als miljonair al snel £ 130.000

miljonair koopt champagne flessen

In Rusland komen steeds meer miljonairs. Het gaat goed met de economie van het land, waarom zal je het geld dan ook niet laten rollen?

Meer nieuwsberichten…
[wpp stats_comments=0 post_type=post limit=7 range=”all” title_length=22 cat=”6″ wpp_start=”

    ” ]

Een avondje stappen kost je als miljonair al snel £ 130.000 -, dat hebben een paar Russen ervaren.
Rusland heeft een van de snelstgroeiende economieën ter wereld, samen met Azië heeft Rusland meer miljonairs dan ooit tevoren en wat ga dan doen als je je verveeld? Wedden natuurlijk.
Twee Russische miljonairs lieten afgelopen week zien welke hoeveelheid aan geld ze hadden. Ze verveelden zich en dachten: ‘laten we een weddenschap afsluiten’. Het ging erom wie het meeste geld uit kon geven aan drank in die Engelse club. De winnaar gaf maar liefst £ 66.668 en 91 cent uit aan 84 flessen Dom Perignon en 50 flessen Brut Cristal. In totaal werd er meer dan £ 130.000 uitgegeven in die club. Een tal van flessen werd niet eens opengemaakt en die kwamen toch op de rekening van de gefortuneerde Russen terecht.

De eigenaar kan terugkijken op een geslaagde avond maar ook het personeel werd in de watten gelegd, door de fantastische bediening kreeg het personeel in totaal meer dan £ 14.000 aan fooi toegeschoven.

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!
Of persoonlijk via mijn Linkedin