Echte mannen doen een Champagne niet met de hand

champagnesabel, prosecco, astoria 9.5, cold wine, fox knives, chardonnay, methode traditionelle, champagne
De echte mannen of vrouwen die een Champagne of een andere bubbeltjeswijn ontkurken doen het niet met de hand.

Meer nieuwsberichten…
[wpp stats_comments=0 post_type=post limit=7 range=”all” title_length=22 cat=”6″ wpp_start=”

    ” ]

Nee, echte mannen doen het met een sabel. Het illustreert behendigheid en vakmanschap en bovendien imponeer je ook nog eens je familie of vrienden hiermee.

champagnesabel, prosecco, astoria 9.5, cold wine, fox knives, chardonnay, methode traditionelle, champagneBij het openen van een Champagne of een andere methode traditionelle kan je niet om deze mooie Astoria 9.5 Cold Wine (spreek: nine-dot-five) heen. Het is een bijzondere Prosecco uit Italië en niet alleen om haar verpletterend mooi gestileerdere fles maar ook door de geweldige smaak die deze Prosecco heeft. Het is een blend van de prosecco- en chardonnaydruif. Zeer fruitig, vol met een fantastische bubbel en geheel gemaakt volgens methode traditionelle.

Het is dan ook niet verrassend dat deze wijn flink in de prijzen is gevallen de laatste tijd. Hij is uitgeroepen tot “de beste mousserende wijn van Italië”.
Normaal kost deze heerlijke bubbel rond de € 14,– op het internet of bij de betere vakhandel maar nu heb ik iets nog mooiers gevonden.

champagnesabel, prosecco, astoria 9.5, cold wine, fox knives, chardonnay, methode traditionelle, champagne

Een schitterend geschenk

Een champagnesabel in de speciale Astoria 9.5 Cold Wine uitvoering. Gemaakt door messen-producent Fox Knives uit Italië en van de hoogste kwaliteit T5MOV roestvrij staal.
Het lemmet van de sabel is zwart. De sabel weegt circa 750 gram en is 53 cm lang. De prijs van de sabel inclusief 2 flessen Astoria 9.5 ligt rond de € 250,– en is te verkrijgen op meerdere internetadressen.

Wil jij weten hoe je een methode traditionelle moet onthoofden met een champagnesabel? Hier heb ik nog een filmpje:

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!
Of persoonlijk via mijn Linkedin