Duizenden gratis wijnfeesten voor de consument

De Duitse wijnfeesten zijn er weer. Vanaf maart kan je in alle Duitse wijnbouwgebieden weer genieten van wijn en feest. Geheel gratis en vrij toegankelijk.

Van Ahr tot Württemberg kan je dit jaar weer heerlijk genieten van de Duitse wijnfeesten. De meeste zijn openluchtfeesten die geheel gratis toegankelijk zijn. Elk weekend kan je een gast zijn op een van die heerlijke wijnfeesten die kriskras door alle Duitse wijngebieden lopen. Alle grote wijndistricten doen mee als Ahr, Baden, Mosel, Sachsen en er is altijd wel iets nieuws te ontdekken in deze prachtige wijngebieden.

Duitse wijngids bestellen

Je kan ook een gids bestellen met over de 1000 wijnfeesten. Ze zitten in een handig gidsje van 60 bladzijden die je onderweg eenvoudig kan raadplegen. Per wijnregio en in chronologische volgorde is alles neergeschreven. Een compleet overzicht van alle wijnfeesten in gezellige dorpen van Kaiserstuhl in het zuiden tot de Elbe in het noorden. Maar niet alleen in de Duitse wijngebieden weet men wat genieten is, ook in veel grotere steden buiten de wijnregio’s wordt met Duitse wijn gevierd waar jij misschien wel je slag kan slaan om een paar mooie aankopen te doen.

Kortom, de zeer bruikbare informatie en in een handig formaat. Onmisbaar voor iedere wijnliefhebber.

De brochure kan je aanvragen bij het Informatiebureau voor Duitse Wijn, Verlengde Poolseweg 34-46, 4818 CL Breda of via het emailadres info@duitsewijn.nl .

Ook kan je de kalender online gratis raadplegen via http://www.deutscheweine.de/icc/Internet-DE/nav/1e7/1e750b54-13f9-0401-be59-267b48205846&nocache=true

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons ook volgen op Facebook, Twitter of Google+ en je hoeft niets te missen!
Of persoonlijk via mijn Linkedin