Duizenden flessen wijn gestolen uit garagebox

Delicia

Het zal je maar gebeuren! Twee broers die vijf jaar geleden een mooie delicatessen/wijnzaak hebben opgezet in Nijmegen onder de naam ‘Delicia’ zijn keihard beroofd.

Honderden dozen wijn zijn gestolen uit hun garagebox achter de Vondelstraat in Nijmegen. De schade bedraagt tussen de 8.000 tot 10.000 euro (zo’n 3.000 flessen).

DeliciaDelicia heeft veel horecazaken als klant en zij komen nu best wel een beetje in de problemen om bepaalde wijnen te leveren. De eigenaren hebben aangifte gedaan bij de politie en een oproep geplaatst op Facebook met de volgende tekst:

“HELEMAAL LEEGGEROOFD. Er is geen inbraakschade, want we zijn een sleutel kwijt. Dit betekent dat de sleutel uit onze TucTuc of winkel gestolen is!

We hebben de buren gevraagd of ze iets hebben gezien en we komen op het volgende mogelijke signalement.

Er reed gisterenavond rond 11:30 een bus/camper achtige (wellicht een amerikaan) met een ladder achter op het voertuig het terrein op. De lichten waren gedoofd en het voertuig maakte veel geluid en reed stapvoets. Rondom het voertuig zat een gele of witte band/streep.

Heeft iemand iets gehoord/gezien of zijn er eventuele tips?

Stuur ons dan een berichtje via Facebook of mail ons op info@delicia-shop.nl”

Mede-eigenaar Joël Xavier de Medeiros van Delicia is momenteel in Portugal. Hij werd op zijn vakantieadres gebeld door zijn broer. De dieven hebben alle wijnen meegenomen op één fles na en die hebben zij expres midden in de garagebox neergezet!

Wij wensen de eigenaren van Delicia veel sterkte en hopen een kleine bijdrage te kunnen leveren met het publiceren van dit artikel!

Proef smakelijkkk…
Chris

Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!