Duitse wijnen tijdens de Rieslingweken

Duitse wijnen tijdens de Rieslingweken

De Rieslingweken komen er weer aan. Heerlijke Duitse wijnen tijdens de Rieslingweken.

De Rieslingdruif is een van de mooiste druiven in de wereld. Vooral in Duitsland brengt deze Rieslingdruif het allerbeste in de druif naar boven. De prachtige combinatie tussen zuur en zoet, raffinement en complexiteit is alleen te vinden in de prachtige wijnen die uit Duitsland komen.

Duitse wijnen tijdens de Rieslingweken Riesling Baden

Duitse wijnen tijdens de Rieslingweken lekker goedkoop

De Rieslingweken zijn al jaren een succes in Nederland. Elke jaar kan je weer de prachtige Duitse wijnen tijdens de Rieslingweken gaan proeven en drinken.
Tijdens de Rieslingweken kun je de Duitse wijnen tijdens de Rieslingweken weer ontdekken en misschien voor jou wel herontdekken. In talloze deelnemende restaurants kun je genieten van een fantastisch 3 gangen menu inclusief een Duits wijnarrangement voor maar € 45,–. In sterrenzaken moet je wel iets meer betalen en kost het je € 10,– per ster.

Op de website van http://www.heerlijk.nl/rieslingweeks kan je alle restaurants vinden die meedoen met de Rieslingweken.
Op de website is het ook mogelijk om gelijk te reserveren bij jouw favoriete restaurant en kun je genieten van de prachtige combinaties tussen de wijnen van de Riesling en de overheerlijke gerechten.

Duitse wijnen tijdens de Rieslingweken uitzicht Baden

Ook wijnwinkels hebben aanbiedingen met Duitse wijnen tijdens de Rieslingweken

Ook de wijnwinkels doen mee met de Rieslingweken. In veel wijnwinkels krijg je aantrekkelijke kortingen op deze wijnen. Ook zijn er veel proefpakketten samengesteld om de Duitse wijnen te leren kennen of te ontdekken.

Ontdek de Duitse wijnen en de prachtige Duitse wijngebieden.

Duitse wijnen tijdens de Rieslingweken Riesling met ijsblokjesRuik en proef wat Duitsland te bieden heeft. Dit kun je heel goed thuis doen met de kortingen die er op Duitse Rieslings worden gegeven.

Ook de wijnwinkels staan op de website van heerlijk.nl op http://www.heerlijk.nl/rieslingweeks
Wanneer zijn de Duitse wijnen tijdens de Rieslingweken

Dus let op de Rieslingweken. De Rieslingweken zijn van 2 juni tot 18 juni, dus mis het niet en ga ook genieten van alle prachtige wijnen die Duitsland te bieden heeft en laat je betoveren door deze prachtige wijnen.