Drostdy Hof, Fleur du Cap en Nederburg hebben een nieuwe importeur

Drostdy Hof, Fleur du Cap en Nederburg zijn merken die gemaakt worden door Distell. Distell is een groot wijnbedrijf in Zuid-Afrika en die heeft een nieuwe Nederlandse importeur.

Distell, één van Afrika’s belangrijkste producenten en marketeers van leidende merken wijn en gedistilleerd waaronder Nederburg, Amarula en Bunnahabhain, kondigt aan dat zij voor Walraven Sax hebben gekozen als distributeur voor Drostdy Hof, Fleur du Cap en Nederburg in de Nederlandse markt vanaf 1 juli 2020.

Bart Gijtenbeek, algemeen directeur van Walraven Sax, is erg verheugd met deze uitbreiding van het portfolio: “Het is fantastisch om onze samenwerking met Distell uit te breiden door ook deze mooie Zuid-Afrikaanse wijn merken, elk met hun eigen unieke verhaal en positionering, in Nederland te gaan vertegenwoordigen. We willen Distell dan ook graag bedanken voor hun voortdurende vertrouwen in Walraven Sax en kijken ernaar uit om gezamenlijk deze merken in Nederland te laten groeien!”

Gary Greenfield, Hoofd Internationale Export bij Distell: “Wij zijn net zo enthousiast over de potentie van deze mooie samenwerking! We kijken ernaar uit om voort te borduren op de mooie prestaties van de afgelopen tijd en de aanwezigheid van onze wijnen bij groothandels en in de horeca in Nederland te vergroten.”

“We hebben ervoor gekozen de distributie van onze merken Drostdy Hof, Nederburg en Fleur du Cap samen te voegen met Amarula en Zonnebloem welke reeds in het portfolio van Walraven Sax zitten. Wij geloven dat deze samenvoeging, binnen de competitieve markt die altijd in beweging is, de juiste beslissing is op dit moment aangezien het samenvalt met de afloop van het contract met de huidige distributeur en kijken ernaar uit om, samen met Walraven Sax, verder te gaan bouwen aan onze merken in Nederland.”

Wat doet Walraven Sax met wijnen als Fleur du Cap

Walraven Sax is opgericht in 1823 en daarmee één van de oudste distributeurs voor wijn en gedistilleerd in de Nederlandse markt. Vandaag de dag is Walraven Sax onderdeel van de internationale Schlumberger groep en bouwt in Nederland aan een uitgebreid portfolio van gerenommeerde merken binnen wijn (waaronder Torres, Trimbach, Gallo en Louis Roederer) en gedistilleerd (waaronder Amarula, Pallini, Stolichnaya en Ouzo12).

Distell in Zuid-Afrika

Distell, één van Afrika’s belangrijkste producenten en marketeers van wijnen, gedistilleerd, ciders en ready-to-drinks (RTD’s), biedt een internationaal portfolio wijnen waaronder Nederburg, Drostdy Hof, Two Oceans, Pongracz en Fleur du Cap en een premium gedistilleerd portfolio waaronder Amarula, Bunnahabhain en Scottisch Leader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *