Drink je Champagne uit de linkerborst van Kate Moss

model kate moss haar linker borst als champagneglas 2
Als bekend model moet je toch iets doen om in het nieuws te blijven.

Champagne uit een borstenvorm

Het Britse model Kate Moss heeft best wat rare dingen gedaan in haar leven maar haar laatste idee behoort toch wel tot de meest excentrieke.

model kate moss haar linker borst als champagneglas 2Een Londens restaurant heeft een champagneglas laten maken dat in de vorm is van de linkerborst van Kate Moss. Natuurlijk is het in de vorm van een coupe en niet in de vorm van een flûte. Als ik naar de vormen van Kate Moss kijk dan wist ik dat natuurlijk al. Het restaurant 34 heeft dit glas laten maken door kunstenares Jane McAdam Freud en zij is weer de dochter van Lucien Freud, de schilder die Kate schilderde toen ze zwanger was van haar dochter Lila Grace.

model kate moss haar linker borst als champagneglas 2Volgens een legende zou de eerste champagnecoupe gevormd zijn naar de borst van Marie Antoinette, Madame de Pompadour of van Joséphine de Beauharnais (dat is niet helemaal duidelijk). Leuk voor Kate dat zij ook in het rijtje van champagneborsten mag plaatsnemen. Zelf vindt Kate het helemaal geen probleem en volgens ingewijden is zij er nogal blij mee.

Het Champagneglas heeft ook een handtekening op de voet van het populaire model.

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!