Domaine Marcel Deiss bij Pallas Wines

Domaine Marcel Deiss bij Pallas WinesDomaine Marcel Deiss behoort tot de beste producenten uit de Elzas.

De huidige eigenaar, JeanMichel Deiss, kiest zeer nadrukkelijk voor een terroir filosofie. ‘De wijngaard gaat voor het druivenras’ is zijn stellige overtuiging. Daarom staan bijvoorbeeld druivenrassen in diverse wijngaarden door elkaar aangeplant (complantation).

Deiss werd lang door Verbunt Wijnkopers in Nederland vertegenwoordigd maar past niet meer in de nieuwe strategie van Verbunt. “Uit de diverse mogelijkheden koos Deiss voor Pallas Wines en daar zijn we blij mee” zegt Lennard Hartog, Sales Manager bij Pallas. “Deiss past namelijk naadloos in onze terroir filosofie. Overigens bieden we de vakhandel een prachtig assortiment van goed en betaalbaar tot deze absolute top.”

Jean-Michel Deiss: “we hebben voor Pallas Wines gekozen omdat er veel kennis van wijn is, die wordt gecombineerd met een gezonde dosis ‘business sense’ en efficiënte bedrijfsvoering.

Pallas Wines is onderdeel van Delta Wines in Waddinxveen. Na Abbazia di Novacella is dit het tweede aansprekende wijnbedrijf dat in korte tijd voor Pallas Wines kiest. “Het balletje rolt steeds sterker onze kant op” meldt Joep Speet, Manager en Inkoper van Pallas Wines. “We groeien fors en we zijn onderdeel van een zeer solide bedrijf en dat is ook voor producenten belangrijk.”

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via facebook, twitter of google+!