De Nederlandse Wijnfeesten 2013

Nederlandse Wijnfeesten Groesbeek

Weer een datum om alvast te noteren! De zevende editie van de jaarlijkse Nederlandse Wijnfeesten te Groesbeek zal plaatsvinden op 27, 28 en 29 september 2013.

Er is van alles te doen in het centrum van Groesbeek. Een greep uit de activiteiten:
Op zaterdag en zondag van 13.00 tot 19.00 uur
Proeverijen voor Vrienden van de Wijnfeesten. U wordt al Vriend voor €7,50 (geldig voor 2 dagen) en ontvangt dan een proefglas, een lot voor een Europese wijnreis, een Groesbeekse Wijn-fiets-route, een wijntas met kortingen en aanbiedingen, u kunt gratis gebruik maken van de pendeldienst en meer. Indien u een wijnworkshop boekt, wordt u tevens Vriend van de Wijnfeesten en geniet u de bovenstaande voordelen.

Op zaterdag en zondag om 13.30 en 17.30 uur
Streekkok Marco en zijn kookteam bereiden op de wijnmarkt een 2-gangen streekmenu. Vrienden van de Wijnfeesten kunnen voor €17,50 aanschuiven. Combineer het streekmenu met een lekker wijntje dat u op de wijnmarkt uitzoekt uit de 200 soorten uit binnen- en buitenland.

Zaterdag- en zondagmiddag
Proeven van en praten over wijnen uit Hongarije, Zuid-Afrika, Italië en natuurlijk ook uit ons eigen Nederland. (Kies uw themaworkshop, natuurlijk met wijnproeverij!) Er zijn verder in het centrum en in de wijngaarden veel activiteiten voor jong en oud, voor wijnliefhebbers en feestgangers. Indien u een wijnworkshop boekt, bent u meteen Vriend van de Wijnfeesten en ontvangt u het proefglas, de wijntas, het lot waarmee u kans maakt op de Europese wijnreis en gebruik kunt maken van de pendeldienst.

Bron: Nederlandse Wijnfeesten.nl
Kaarten voor de activiteiten zijn online te bestellen bij www.nederlandsewijnfeesten.nl

De Wijngekken kunnen er over meepraten, het is echt supergezellig in Groesbeek!
Ed

Reageren? Mail naar me.

Je kan ons ook volgen op Facebook, Twitter of Google+ en je hoeft niets te missen!