De Kleine Schorre in Zeeland bottelt wijnoogst 2019

De Kleine Schorre

Wijnhoeve De Kleine Schorre in Dreischor, Zeeland heeft afgelopen week al een deel van hun oogst 2019 gebotteld. 

De verwachtingen zijn hoog gelet op de mooie zomer van 2019. Warm en droog, precies wat de druiven lekker vinden. De nieuwe wijnen zullen nog een paar weken in de fles tot rust moeten komen alvorens ze kunnen starten met de verkoop rond 1 maart 2020. 

Ze kunnen daar in Zeeland niet wachten, want bijna alle wijnen van de vorige jaargang zijn uitverkocht.

Wijnhoeve de Kleine Schorre is met 10 ha een der grootste van het land. De wijnen zijn inmiddels in ruim 200 betere horeca en wijn speciaalzaken te vinden en vliegen inmiddels al 13 jaar in de KLM World Businessclass.

De wijnproevers van wijngekken.nl zijn de vaste proefpartners van de Zeeuwse wijnhoeve. Ook 2018 is door ons geproefd en bent u benieuwd naar de mooie wijnen van De Kleine Schorre, lees dan de recensies op www.wijngekken.nl. Of klik maar eens HIER of HIER

Wijngekken.nl bestaat uit wijnkenners die hun jarenlange proefervaringen en wijnopleidingen gebruiken om wijnen van wijnverkopers te recenseren voor de consument.
Dit doen wij onafhankelijk en professioneel. Publicatie volgt op de social media waar Wijngekken.nl TIENDUIZENDEN volgers heeft!
Heeft u interesse om ook uw wijnen te laten recenseren door Wijngekken.nl neem dan contact op met info@wijngekken.nl en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Wijngekken…een neus voor goede wijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *