De Kleine Schorre gaat in de fles!

Tot nu toe hebben we van de wijnoogst 2018 twee wijnen van Wijnhoeve De Kleine Schorre uit Zeeland mogen proeven en dat waren de Rivaner en de Auxerrois. Beide wijnen zijn zeer koopwaardig!

Afgelopen week heeft Wijnhoeve De Kleine Schorre in Dreischor op Schouwen-D®uiveland in Zeeland de oogst van 2018 gebotteld. De verwachtingen zijn hoog gezien de record zomer van vorig jaar. De nieuwe wijnen zullen nog een paar weken in de fles tot rust moeten komen alvorens ze kunnen starten met de verkoop.

Dit is ook de week van de “bottle chock”! In het proeflokaal van de Kleine Schorre zijn deze week de nieuwe wijnen vast te proeven in vergelijk met de 2017 wijnen, natuurlijk kan er vast worden ingetekend op de eerste flessen.

Wijnhoeve de Kleine Schorre is met 10 ha een der grootste wijngaarden van het land. De wijnen zijn inmiddels in ruim 200 betere horeca en wijn speciaalzaken te vinden en vliegt al 14 jaar Air France KLM World Business Class.

Wijngekken.nl zal zeker de andere wijnen van De Kleine Schorre onder de loep nemen en dus hou onze website in de gaten!

#wijn #Kleine #Schorre #bottelen #wijnjaar #wijnoogst #Nederland #Zeeland #proeflokaal #Dreischor #verwachtingen #KLM #Horeca #wijninformatie #informatie


Wijngekken.nl
bestaat uit gezellige, maar professionele wijnkenners die hun jarenlange proefervaringen en opleidingen gebruiken om wijnen van en voor wijnverkopers te recenseren.

Dat doen wij onafhankelijk en professioneel. Publicatie volgt op de social media waar Wijngekken.nl TIENDUIZENDEN volgers heeft!

Heeft u interesse om ook uw wijnen te laten recenseren door Wijngekken.nl neem dan even contact op met info@wijngekken.nl en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Wijngekken…een neus voor goede wijn!