De derde wijnproeverij van de Wijnparade komt er aan

De Wijnparade mooie wijnproeverij met wijnen van kleine importeurs

Op zondag 18 november vindt alweer de derde editie plaats van De Wijnparade. Deze mooie wijnproeverij heeft weer een tal van interessante wijnen van kleine importeurs.

Na Hoofddorp en Arnhem strijkt deze unieke rondreizende wijnproeverij nu neer in Haarzuilens. In de mooie en onlangs in gebruik genomen Grote Laverie van Koetshuis De Haar (Kasteel de Haar in Haarzuilens, Utrecht) kan de wijnliefhebber de meest interessantste wijnen proeven.
Tussen 15.00 en 18.00 uur staan 45 Europese kwaliteitswijnen van 9 gespecialiseerde importeurs op de proeftafels. Ambachtelijke wijnen van kleinschalige producenten uit Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Portugal en Hongarije. Wijnen die je niet zomaar overal tegenkomt, wijnen met een verhaal en gemaakt met passie. Een mooie wijnproeverij voor alle wijnliefhebbers die eens iets anders willen proeven dan de bekende mainstream wijnen en die bovendien op zoek zijn naar een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Ook zit je niet met transportkosten, aangezien de bestellingen die dag gelijk meegenomen kunnen worden. Het entree is maar € 7,50 en die krijg je nog terug ook als je een bestelling plaatst van minimaal 6 flessen.

Parkeren kan je op het terrein van Kasteel De Haar en is gratis voor bezoekers van De Wijnparade.

Meewerkende importeurs zijn Con Gusto, De Geluksdruif, Goccia di Vino, Good Grapes, Lekkers Uit Hongarije, Maddalena Wines, Rhone Value Wines, Sin Fin Vino, Vinhorama, Wijnen uit de Elzas en Zibibbo

Meer info vind je op http://www.wijnparade.nl

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons ook volgen op Facebook, Twitter of Google+ en je hoeft niets te missen!