Column Tim Bos – Roparun….het goede doel…

Tim Bos

In deze column geen verhaaltje over wijn, maar aandacht voor een gezellige proeverij voor het goede doel de Roparun. Deze organiseren we al heel snel: op dinsdagavond 20 mei, samen met Lourens Meeuwsen die namens het Politie Team Midden Nederland meedoet aan deze Roparun.

foto 4De Roparun is een sportieve estafetteloop van Parijs en of Hamburg naar Rotterdam met als doel geld in te zamelen voor de verzorging en begeleiding van kankerpatiënten. Lourens heeft al meerdere keren meegedaan aan deze loop en het is de 2e keer dat we deze proeverij houden op de mooie locatie van De Avonturijn-Gooi “brede basisschool” in de oude melkfabriek te Hilversum.

De proeverij staat ook in het teken om je zintuigen goed te prikkelen en je smaak voor wijn goed te ontdekken. Want we proeven op interactieve wijze verschillende wijnen blind en je hoeft hiervoor echt geen “wijnkenner” te zijn! Onbevooroordeeld proeven zorgt er voor dat je vaak meer ontdekt in wijnen en zo ook beter je eigen smaak kunt bepalen.

foto 1Kortom, een spannende proeverij voor iedereen die interesse in wijn heeft en ook het goede doel wil steunen.

Dus meld je snel aan op info@vinssimple.nl of 06-81062980 (een beller is sneller)

Datum: dinsdagavond 20 mei van 20.00 tot 22.30
Adres: Basis School De Avonturijn, De Melkfabriek 5 1221 CE te Hilversum op 350 meter van het Centraal Station Hilversum

Entree: € 20,00 (deze gaat geheel naar de Roparun evenals 10% van de opbrengst van de verkoop).
Minimale leeftijd deelnemers 18 jaar

Meer info over de Roparun zie www.roparun.nl

Tim Bos
Vinssimple.nl