Coenecoop gaat samenwerken met Terra Vitis

terra vitis logo
Coenecoop Wine Traders gaat samenwerken met Terra Vitis Winecompany.

Coenecoop is marktleider van biologische en bio dynamische wijnen

Dit heeft Delta Wines (waarvan Coenecoop Wine Traders de dochteronderneming is) bekendgemaakt. Per 1 april is deze samenwerking al een feit.
Coenecoop Wine Traders wil het assortiment van wijnen een meer duurzaam gezicht geven en hebben in de Terra Vitis Winecompany gevonden.

De wijnen van Terra Vitis zijn duurzaam en zijn kwaliteitswijnen met een groot respect voor mens, natuur en milieu. Terra Vitis staat niet alleen voor respect voor milieu, natuur en wijn. Het staat ook voor transparantie. Transparantie kan je van veel biologische wijnboeren niet zeggen. Biologisch is ‘hot’ en dat geldt niet alleen voor de wijnindustrie. Terra Vitis heeft op dit moment 535 leden en ze groeien nog steeds. Coenecoop is momenteel marktleider op het gebied van biologische, Bio Dynamische, Fair Trade en Fair for Life wijnen.

Ik denk dat de samenwerking een goed idee is. WijnGekken hebben tal van wijnen geproefd van Terra Vitis wijnboeren en de kwaliteit is gewoon goed. Een special over Terra Vitis Winecompany vind je op https://www.wijngekken.nl/2012/04/13/terra-vitis-een-utopie-of-de-toekomst-1/

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via mail, facebook, twitter of google+!