Chileens wijnhuis Viña Montes naar DGS WIJN

Chileens wijnhuis Viña Montes naar DGS WIJNHet Chileense wijnhuis Viña Montes zal op de Nederlandse markt vanaf heden vertegenwoordigd worden door
DGS WIJN in Waddinxveen.

Wijnmaker en eigenaar Aurelio Montes zal hiervoor op 11 juni 2015 naar Nederland komen om de samenwerking te bekrachtigen en een masterclass te verzorgen.


 

“If the Montes story reads like a dream it is because it started that way,
and then progressively came true” – Hugh Johnson

Viña Montes is in 25 jaar uitgegroeid tot een van de meest kwalitatieve wijnhuizen in Chili. Een familiebedrijf met wijngaarden in Curicó Valley en in Colchagua. Bij alles wat ze doen staat de kwaliteit van leven, natuur, milieu en de wijn voorop. Dit maakt hen in vele opzichten onderscheidend. Ook in de pers is dit niet onopgemerkt gebleven: de wijnen van Montes worden door nationale en internationale journalisten regelmatig beoordeeld met de hoogste scores.

DGS WIJN is in Nederland marktleider in zowel supermarkt-, speciaalzaak-, als foodservicekanaal en vertegenwoordigt ook een groot aantal andere toonaangevende wijnhuizen zoals La Chablisienne, Producteurs Plaimont, Moselland, Viñas del Vero, Herdade de Esporão, Mezzacorona, Misty Cove, Boekenhoutskloof en Finca Flichman.

Beide bedrijven zijn er van overtuigd dat de bundeling van krachten een nieuwe impuls zal geven aan de positie
van Viña Montes in de Nederlandse markt.

Martin
Reageren? Mail naar me.

Je kan ons volgen via facebooktwitter of google+!